Gelinim Mutfakta Bugün Kim Kazandı? 10 Aralık Pazartesi Birincisi Çeyrek Altını Kim Aldı?


Güncelleme: 11 Aralık 2018 : 00:27
0

Gelinim Mutfakta‘da yeni bir hafta ile karşınızdayız. Öncelikle dün gece kazanılan Altın Kelebek ödülü için program sunucusu; Fatih Ürek’i, yapımcıları ve yarışmacıları tebrik ediyoruz.

2017 yılında Müge Anlı ile Tatlı Sert programının kazandığı; ‘En İyi Gündüz Kuşağı Ödülü’ ödülünü bu yıl “Gelinim Mutfakta” yarışması kazandı! Ödülü Hamdi Alkan’ın elinden alan Fatih Ürek; “Çok teşekkür ediyorum.. Bende inanamıyorum bu ödülü aldığıma.. Hürriyet ailesine, Kelebek ailesine, BEST yapıma ve tüm Kanal D çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” sözlerinde bulundu.

İlgili: Altın Kelebek Kazanan Dizi ve Oyuncular Listesi – 2018

10 Aralık Pazartesi birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 10 Aralık Pazartesi kim kaç puan aldı? Gelinim Mutfakta 10 Aralık Pazartesi çeyrek altını kim kazandı? Gibi soruların cevapları bu haberimizde yer alıyor. İşte Gelinim Mutfakta 10 Aralık Pazartesi ile ilgili detaylar… Gelinim Mutfakta yarışması bugün yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanı alan isim çeyrek altın kazandı.

Gelinim Mutfakta 10 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak olan 191. Bölüm Fragmanı Cansu’nun, elenerek yarışmadan ayrılan Hatice’nin ardından yaptığı sevinç gösterileri herkesten büyük tepki topladı. Cansu’nun zil tef çalması, Hatice’i gönderdim! demesi ve kına yakması Gelinim Mutfakta 191. Bölümde damgasını vurdu.

Geçen hafta; 7 Aralık Cuma Gelinim Mutfakta 190. Bölümde neler yaşanmıştı? Gelinim Mutfakta’da kim elenmişti, bilezikleri kim almıştı hatırlayalım…

Pazartesi gününden Cuma gününe kadar gelinlerin topladığı puanlar: Emel 49, Elif 60, Cansu 65 ve Hatice 45 topladı. Gelinim Mutfakta gün birincileri: Pazartesi Cansu, Salı Elif, Çarşamba Elif, Perşembe Cansu ve Cuma Elif çeyrek altını kazanmıştı. Haftanın birincisi Cansu, elenen isim ise Hatice olmuştu.

Gelinim Mutfakta 10 Aralık Pazartesi Kim Birinci Oldu?

Değerli program takipçileri sitemiz üzerinde özenle oluşturulmuş tablolar ile gelinlerin gün gün, hangi kaynanadan kaç puan aldığını, hatalık toplam puan durumlarını, ödül durumlarınını takip edebilirsiniz. Bunun için hergün :Gelinim Mutfakta sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Programın severek izleyenler heyecanla 10 Aralık Pazartesi Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu, altınları kim aldı? gibi soruların cevaplarını araştırıyorlar ve bu konu ile ilgili sonuçları öğrenmek istiyorlar. Sitemizden günlük olarak yarışmaya ait tüm gelişmeleri ve gün gün puan tablolarını anlık takip edebilirsiniz.

Önceki program için:Gelinim Mutfakta 7 Aralık Cuma Kim Birinci Oldu? Altınları Kim Aldı? Öğrenmek için tıklayın

Gelinim Mutfakta 191. Bölümde günün birincisi kim oldu? Çeyrek altını kazanan kim?

10 Aralık Pazartesi Gelinim Mutfakta günün birincisi kim olacağını, günün en yüksek puanını alıp çeyrek altını kimin kazanacağını belirleyecek olan yemeği açıklayalım;

10 Aralık Pazartesi Günün Yemeği :

Her gelinin ayrı ayrı haftalık puan durumunu aşağıda görebilirsiniz. Tablolar puanlar verildikçe güncellenmektedir. 

Gelinim Mutfakta Puan Tablosu

Emel Puan Durumu

Emel P S Ç P C Haftalık Puanlar
Nezahat 1
*Tuğçe 5
Ziyafet 1
Sevgül 3
Toplam 10

 

Cansu’nun Puan Durumu

Cansu P S Ç P C Haftalık Puanlar
Nezahat 5
Tuğçe 2
Ziyafet 3
*Sevgül 5
Toplam 15

 

Rümeysa’nın Puan Durumu

Rümeysa P S Ç P C Haftalık Puanlar
*Nezahat 4
Tuğçe 1
Ziyafet 4
Sevgül 1
Toplam 10

 

Elif’in Puan Durumu

Elif P S Ç P C Haftalık Puanlar
Nezahat 4
Tuğçe 3
*Ziyafet 1
Sevgül 2
Toplam 10

Haftalık Genel Puan Durumu

Gelin Adı P S Ç P C Haftalık Puanlar
Emel 10
Elif 14
Cansu 15
Rumeysa 10

 

10 – 14 Aralık Günün Birincileri

Günler Birinci Sonuncu
Pazartesi Cansu Emel, Rumeysa
Salı  
Çarşamba  
Perşembe    
Cuma
Haftanın Birincisi  
Bu Hafta Elenen  

 

Bu hafta (10 – 14 aralık) gelinlerin hangi kaynanadan kaç puan aldığını, günlük ve haftalık puan durumunu yukarıdaki tablolardan çok detaylı görebilirsiniz.

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 12.15’te Kanal D’de!

*Gelim Mutfakta 10 Aralık Pazartesi 191. Bölüm ile ilgili söylemek istedikleriniz var mı? Buraya tıklayacak yorum yapabilirsiniz.

İlgili:Yemekteyiz 10 – 14 Aralık Haftalık Puan Durumu

İlgili:Zuhal Topal’la Sofrada 10 – 14  Aralık Hatalık Puan Durumu

İlgili:Gelin Evi 10 – 14  Aralık Haftalık Puan Durumu