Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu!


Güncelleme: 26 Aralık 2018 : 16:03
0

Gelinim Mutfakta 203.Bölümde Neler Yaşandı!

Kanal D gündüz kuşağının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta her hafta cuma günü bir yarışmacının elendiği Gelinim Mutfakta her pazartesi elenen yarışmacılar yerine yeni yarışmacılar katılıyor. Reytinglerde oldukça başarılı bir ivmesi olan gündüz kuşaklarının vazgeçilmez yarışmasında en son  yarışmacı Emel ve kaynanası Ergül hanım veda etmişti. Gelinim Mutfakta En son   elenen Emel ve kaynana Ergül Hanım olurken bileziği kazanan ise Elif ve kaynanası Ziyafet Hanım olmuştur. Ziyafet Hanım gelininin bu başarısını taktir eden Ziyafet Hanımın sevinci ve heyecanı yeni haftanın ilk günü ekranlara yansıdı. Ziyafet Hanım gelininin kazandığı altınları kutlamak için hazırladığı pankartı Elif’in çalıştığı mutfağın arkasına asarak nispet yaptı diğer gelin ve kaynanalara.

Ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta bugün de birbirinden iddialı kayınvalide ve gelinleriyle biz izleyicileri ekran başına topladı.

Gelinim Mutfakta 203.Bölümde Neler Yaşandı?

Gelinim Mutfakta programının 203.bölümünde neler yaşandı? Kim günün birincisi kim oldu? Haftanın birincisi olup 5 altın bileziği alan gelin ve kayınvalidesi kim olacak? Gelinim Mutfakta 203.bölümünün de günü birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta programında sesler yükseldi! Geldiği günden buyana Yağnurla anlaşamayan Cansu artık Yağnur’a dayanamadığını sesini yükselterek dile getirdi. Ziyafet hanım Cansu ile uğraşmaya devam ediyor. Stüdyoda olan her yarışmacı Cansu ve Kayınvalidesi ile uğraşıyor. Sevgül hanımın yüzüne karşı sen adaletten bahsetme dedi. Ama Ziyafet hanımın verdiği

Günün Birincisi Kim Oldu? 

Gelinim Mutfakta programında Haftalardır üst üste gün birinciliğini alan Elif ve kaynanası Ziyafet Hanım bugün de 11.çeyrek altınını alarak günün birincisi oldu.

 Günün Sonuncu Olan İsmi Kim OLDU?

Gelinim Mutfakta programında günün sonuncusu olan iki isim vardı. Geldiği günden buyana başarısından söz ettiren Cansu bugün günün sonuncusu oldu. Gelinim Mutfakta programında günün sonuncusu olan bir kişide Yağnur oldu.

Haftanın Elenen İsmi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta 200.bölümüne özel bu hafta elenme yapılmadı. Bunu duyan gelinlerimiz ve kayınvalideler çok sevindiler. Tabi elenen bir isim olsaydı hafta içerisinde aldığı puanlar üzerinde bakıldığına göre Yağnur ve kayınvalidesi olacaktı.