Survivor Yarışmasında Atakan Elendi


Güncelleme: 15 Mayıs 2019 : 12:51
1

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona doğru ilerliyor.

Bu sene beklenen reytinglerin alınmaması üzere Acun Ilıcalı ve ekibi formatta değişikliğe gitmiş öncelikle takımları yeniden karma bir hale getirmişti. Buna göre Türk ve Yunan takımları birleşerek siyah ve beyaz ekip olarak ikiye ayrılmıştı. Sonra muhteşem bir birleşme partisi birleşme yaşandı ve akabinde de elemeler yine siyah ve beyaz takım üzerinden devam etti.

Geçen hafta yapılan yarışmalarda elenen isim 2017 senesinde de yarışan isim olan Sabriye olmuştu.

Dün gece yani 14 Mayıs gecesi yayınlanan bölümde ise son dönem sık sık araba yüzünden sözünü tutmadığı için söz verdiği arkadaşları ile tartışan Atakan oldu. Atakan’ın karşısında olan isimler ise kankası olarak gördüğü Yusuf ve yarışmanın en başarılı yarışmacılarından  olan Emre idi.

Baştan beri yakışıklılığı ile göz kamaştıran ve Yunanlı yarışması Katerina Dalaka ile yarışmada sevgili olan Atakan ne yazık ki dün geceki eleme gecesinden mutlu ayrılamadı ve yarışmaya veda etti. Zaten son dönem yaptığı kaprisler yüzünden adada adeta istenmeye kişi ilan edildiği için elenmesine de kimse şaşırmadı.

Yarışmanın bu hafta yayınlanan bölümünde en dikkat çeken şeylerden bir tanesi de artık geleneksel hale gelen Nusret tarafından yapılan ziyafet ve şovlardı. Bu anlar yarışmaya tam anlamı ile damga vurdu.

Survivor Atakan Işıktutan Kimdir? 

15 Aralık 1994’te İstanbul Şişli’de doğan Atakan Işıktutan’ın kökeni Karadeniz bölgesinden Rize kentidir. 2016’da İstanbul Maltepe Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirmiştir.  Atakan, 2018 yılında Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisansa başladı ve hala bu bölümde okumaya devam ediyor. Spor ile ilişkisi 4 yaşında yüzmeyle başladı  ve o günden sonra yaşamında spor hep var oldu. İlkokul, ortaokul ve lise yılları basketbol oynadı. İstanbul içinde çok iyi  başarılar kazandı. 2013 senesinde basketbolu bırakarak fonksiyonel fitness ismindeki  CrossFit yapmaya başladı.  Son yıllarda CrossFit yarışmalarına katılıp başarılar sergiledi. 2018’de yapılan son müsabakada kendi kategorisinde 1., yine aynı yıl yapılan salon Türkiye Kürek Şampiyonasında 2. oldu. Tüm bunlara ilaveten  oyunculuk ve diksiyon eğitimleri aldı.

1 YORUM

  1. Bence Atakanın gitmesi doğru bir karar oldu. Survivor’a uygun bir yarışmacı olmadığı kanaatindeydim.

Comments are closed.