13 Mayıs Pazartesi Reyting Sonuçları Açıklandı! Çukur Mu Söz Mü?


Güncelleme: 14 Mayıs 2019 : 10:38
0

Televizyon ekranlarında 13 Mayıs Pazartesi gününü galibi kim oldu?

Reyting yarışında Pazartesi akşamları birbirinden iddialı yapımlar birbirleri ile mücadele ediyor.

Show tv ekranlarında Çukur, Star tv’de Söz, yarışa yeni ve iddialı bir şekilde katılan Kanal D dizisi Zalim İstanbul ve Fox ekranının entrikalarla dolu dizisi Yasal Elma reyting yarışında ipi göğüslemeye çalışıyor.

13 Mayıs Total Reyting Sonuçları

13 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan programların reyting sıralaması açıklandı. Buna göre Total’de en yüksek reytingi elde ederek birinci sıraya Fatih Portakal ile Fox Ana Haber oturdu. Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’i ise Show tv’nin fenomen dizisi Çukur takip etti. Üçüncü sırayı ise Star tv’nin asker dizisi Söz elde etti. Dördüncü sıradaki Kanal D dizisi Zalim İstanbul yeni başlamasına rağmen altıncı sırada kendisine yer bulan Yasak Elma’yı geçmesi dikkat çekti.

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’i ise Show tv’nin fenomen dizisi Çukur takip etti. Üçüncü sırayı ise Star tv’nin asker dizisi Söz elde etti. Dördüncü sıradaki Kanal D dizisi Zalim İstanbul yeni başlamasına rağmen altıncı sırada kendisine yer bulan Yasak Elma’yı geçmesi dikkat çekti.

13 Mayıs Pazartesi AB Reyting Sonuçları

AB grubunda ise 13 Mayıs Pazartesi günkü reyting sıralamasında ilk sırada yine Fatih Portakal ile Fox Tv Ana Haber aldı. AB grubu reyting sıralamasının ikini sırasında Show tv dizisi Çukur yer alırken, Çukur’u Kanal D’nin dikkat çeken dizisi Zalim İstanbul takip etti. Söz dördüncü, Yasak Elma beşinci, TRT dizisi Vuslat ise altıncı sırada reyting yarışını tamamladı.

13 Mayıs ABC türünde Reyting Sonuçları

ABC türünde 13 Mayıs Pazartesi reyting sıralamasında ilk sırada Fatih Portakal ile Fox Ana haber, ikinci sırada Çukur, üçüncü sırada Zalim İstanbul, dördüncü sırada Söz beşinci sırada ise Yasak Elma yer aldı. Survivor Türkiye-Yunanistan altıncı sırada kendisine yer bulabildi.

Çukur En Çok İzlenen Dizi

Pazartesi akşamının reyting yarışında diziler arasında başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal ve Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisi en yüksek reytingi alan yapım olarak dikkat çekiyor.

Sezon sonunda final yapacak olan Star tv’nin asker dizisi Söz ise düşen reytingleri ile üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Kanal D’nin ekranlara iddialı bir giriş yapan yeni dizisi Zalim İstanbul ise yükselen grafiği ile dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor.