Zalim İstanbul Damla Kim? Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Rol Aldı?


Güncelleme: 13 Mayıs 2019 : 22:13
0

Pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisi oyunculukları ile de dikkat çekiyor.

Zalim İstanbul dizisinin 7. bölümü 13 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yayınlandı. Zalim İstanbul dizisinde Damla karakterini canlandıran genç oyuncu adından söz ettiriyor.

Zalim İstanbul dizisinde Damla karakterine hayat veren oyuncunun adı Simay Barlas.

Zalim İstanbul Damla Karaçay Kimdir?

Karaçay ailesinin sosyal medya fenomeni. Hayatın gerçeklerini umursamayan, kendini sanal gerçekliğe kaptırmış bir genç kız Damla.

Annesine hayran, annesinin küçük ve daha modern bir kopyası gibi takılan Damla, evin küçük kızı olarak babasının kıymetlisi. Damla çocukluk ve ergenlik dönemini “ucube’’ dediği kuzeninden kaçarak, Nedimin varlığı yüzünden arkadaşlarını bile eve getirmekten utanarak geçirmiştir.

Yaşı büyüdükçe bu utanma duygusu yerini acımaya bıraksa da, Damla çoğu zaman Nedim’le göz teması bile kurmaz. Son derece materyalist, tuttuğunu koparan, dişli bir kız olan Damla, alabildiğine yüzeysel ve plastik bir dünyanın ikonası.

Simay Barlas Kimdir?

Simay Barlas 17 Mayıs 1998 yılında dünyaya geldi. 21 yaşındaki genç oyuncu Boğa burcu. Genç oyuncu 47 kilo ve 1,66 boyunda.

Simay Barlas, Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nden mezun olarak eğitim hayatını tamamladı. Yasemin Özbudun Talent Management’a bağlı olarak kariyerini sürdürmektedir.

Alışveriş yapmayı çok seven genç oyuncu Simay Barlas, kendisini duygusal ve inatçı olarak tarif ediyor.

Simay Barlas kim? Simay Barlas kaç yaşında? Simay Barlas burcu ne? Simay Barlas erkek arkadaşı var mı? Simay Barlas sevgilisi kim? Simay Barlas saç rengi ne? Simay Barlas yeni dizisinin adı ne? Simay Barlas boyu kaç? Simay Barlas kaç kilo?

Rol Aldığı Diziler

Dizi dünyasına 2014 yılında Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerinde yer aldığı Paramparça dizisinde rol aldığı Öykü karakteri ile başladı. Daha sonra ise Star tv’de yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Gözde karakterine hayat verdi. Son olarak ise Adı Efsane dizisinde Naz karakterini canlandırdı.

Hangi Filmde Rol Aldı?

Sinema dünyasına adım attığı ilk film ise 2019 yapımı Dijital Esaret filmi oldu.

Şu anda Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Damla karakterine hayat vermektedir.