Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha


Güncelleme: 15 Mayıs 2019 : 23:09
0

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri başladı. Öte yandan dizinin kadrosuna eski ekipten üç isim daha eklendi.

İnternet üzerinden dizi izleme platformu olan BluTv’de yayınlanacak olan Behzat Ç dizisinin kadrosu netleşti.

Eski kadrodan pek çok ismin yeniden yer alacağı diziye son olarak üç ismin daha katıldığı açıklandı.

İşte Son Katılan İsimler

Diziye son katılan isimler; Akbaba rolü ile tanınan Berkan Şal, Tahsin Amir rolüyle Eray Eserol ve Şule karakteriyle Ayça Eren oldu.

Behzat Ç dizisi yayınlandığı dönemde oldukça ilgi görmüş ve televizyonların unutulmaz yapımları arasına girmeyi başarmıştı. Erdal Beşikçioğlu da Behzat Amir karakteri ile efsaneler arasında yerini almıştı.

Öte yandan Behzat Ç dizisinin çekimleri planlandığı gibi bu hafta başladı. Dizinin yönetmen koltuğunda yine Serdar Akar oturmakta. Behzat Ç dizisinin çekimleri Ankara’da gerçekleştirilmekte.

Altı Sene Sonra Yeniden

Behzat Ç dizisi Star tv ekranlarında 96 bölüm yayınlanmıştı. 6 sene önce final yaparak ekranlara veda eden Behzat Ç. dizisi üç sezon sürmüştü.

Yeni Sezon Kaç Bölüm Olacak?

İnternet üzerinden dizi izleme platformu olan BluTV’de yeni bölümleri yayınlanacak olan Behzat Ç dizisi 40 dakikalık dokuz bölümden oluşacak. Blu TV’den yapılan açıklamada yeni bölümlerin Temmuz ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

Efsane Kadrodan Hangi İsimler Var?

Blu tv özel yapımı olarak izleyici ile altı yıl aradan sonra yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç. dizisinde oynayacak isimler belli olmaya başladı.

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer alacağı dizide Savcı Esra karakterine hayat veren Canan Ergüder Ece kısa bir rolle yer alıcak. Behzat Ç. dizisinde Şevket karakterini canlandıran usta aktör Ege Aydan da yeni bölümlerde görünecek isimlerden biri. Öte yandan Serhat Müdür karakteriyle diziye yeni katılan Ertuğrul Şakar kadroda dikkat çeken isimlerden biri.

Behzat Ç’nin yeni sezonunda yer alacak diğer isimler Nejat İşler, Ahu Türkpençe, Güven Kıraç, İnanç Konukçu ve Atılay Uluışık olacak.

Birbirinden ünlü isimleri kadrosuna katmaya devam eden Behzat Ç. dizisi bakalım beklediği ilgiyi yeniden görebilecek mi?