Benimle Söyle Eftelya Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


Güncelleme: 12 Mayıs 2019 : 22:27
0

Kanal D ekranlarında 11 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanmaya başlayan Benimle Söyle yarışması ilk bölümünden dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medya fenomeni oyuncu Enis Arıkan ile güzel aktrist Birce Akalay’ın sunuculuğunu üstlendiği Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Benimle Söyle yarışması ilginç formatı ile de göz doldurdu.

Eftelya Herkesi Şaşkına Çevirdi

Ünlü isimlerden oluşan yüz tane jüri üyesinin yer aldığı yarışma programının ilk bölümünde sesi ile jüri üyelerini ve sunucuları büyüleyen bir isim vardı.

Eftelya adındaki yarışmacı söylediği yabancı şarkı ile yüz jüri üyesinden doksan yedisini döndürmeyi başararak finale kalmayı garantiledi.

Jürileri Büyüledi

Eftelya Fettahoğlu’nun büyüleyici sesi hakkında bazı jüri üyeleri övgülerde bulundu.

Opera sanatçısı Didem Balık Eftelya’nın sesinin 3,5 oktav ile kendisini büyülediğini söylerken, Yelda Kırçavul sana helal olsun sözleriyle Eftelya yı çok beğendiğini söyledi. Jüri heyetindeki Eftelya’ya onay vermeyen üç kişi ise aksanını düzeltmesi halinde çok daha başarılı olabileceğini söyleyerek eğitimine devam etmesini istediler.

Melahat Gürses sesini çok beğendiğini söylerken bir eğitim alıp almadığını sordu.

Yalnızca İki Aylık Eğitim

Eftelya ise Gürses’e cevap olarak Edebiyat Bölümü mezunu olduğunu sadece iki aydır operatik şan eğitimi aldığını açıkladı. Ses teknikleri konusunda kendi kendisini geliştirdiğini de sözlerine ekledi.

Eftelya’nın jüriyi etkilediği İspanyolca olarak başladığı bir şarkıyı Mariah Carey’nin My All şarkısı ile tamamlaması oldu. Eftelya bu performansı ile yüz jüri üyesinden doksan yedisini ayağa kaldırmayı başararak doğrudan finalist olma hakkı kazandı.

Benimle Söyle Eftelya Kim? Benimle Söyle Eftelya Kaç Yaşında? Benimle Söyle Eftelya Nereli?

Benimle Söyle Eftelya Fettahoğlu Kimdir?

Tam ismi Eftalya Fettahoğlu Emirmiran Trabzon’da dünyaya geldi. Bakırköy İmamhatip Lisesi’ni bitiren Eftelya Fettahoğlu yüksek öğrenimi Uludağ Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamladı. Müzik konusundaki eğitimi yalnızca iki aylık operatik şan eğitiminden ibaret.

Benimle Söyle yarışması ile bir gece üne kavuşan yarışmacı Eftelya Trabzon’un Çaykara İlçesi Ulucami Köyü’nde hayatına devam ediyor.

Kitap okumayı ve hayvanları çok seven Eftelya çevresi tarafından da sanatçı olması ve şarkı söylemeye devam etmesi konusunda çok destek görüyor.

Sosyal Medya Üzerinden Ünlendi

Eftelya, sosyal medya üzerinden söylediği şarkıları kendi kişisel sayfasında paylaşarak belli bir kitleye ulaşmış durumda. Yarışmacı ilginç giyim tarzı ve yüzükleri ile de jüri üyelerinin dikkatini çekti.

Benimle Söyle Nasıl Bir Yarışma?

Kanal D ekranlarında 11 Mayıs Cumartesi günü yayınlanmaya başlayan ve sunuculuklarını Enis Arıkan ile Birce Akalay’ın yaptığı Benimle Söyle yarışma programının formatı nasıl?

Benimle Söyle yarışmasına her hafta iki finalist belirlenecek. Finalde ise kazanan yarışmacı muhteşem bir arabanın sahibi olacak. Her bölümde 10 yarışmacı hünerlerini sergileyecek.

Gecenin en fazla jürisini ayağa kaldıran yarışmacı finalist olurken diğer 2 yarışmacı da kendi arasında bir kere daha jürinin karşısına çıkarak onları ayağa kaldırmaya çalışacak. En fazla jüriyi ayağa kaldıran yarışmacı 2. finalist olarak belirlenecek.