Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?


Güncelleme: 15 Mayıs 2019 : 21:04
0

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Değişik konsepti ve içeriği ile dikkat çeken programın adı Hayat Sensin.

Fox tv’den izleyici ile buluşmaya hazırlanan Hayat Sensin programının sunuculuğunu ise Gizem Hatipoğlu üstleniyor.

Gizem Hatipoğlu, Var mısın Yok musun ve Survivor yarışmalarına katılarak adını duyurmuştu. Kendisi gibi Survivor yarışmacısı Hakan Hatipoğlu ile evli olan Gizem Hatipoğlu’nun bir bebekleri var.

Gizem Hatipoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği Hayat Sensin programının ilk bölümü 18 Mayıs Cumartesi günü Fox tv ekranlarında yayınlanacak.

İlk bölümü 18 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan Hayat Sensin programının başlama saati ise 12.15 olarak açıklandı.

Gizem Hatipoğlu İle Hayat Sensin

Hayatın tüm renklerini içinde barındıran yepyeni bir program başlıyor Fox tv ekranlarında başlıyor. Gizem Hatipoğlu’nun sunuculuğunu yapacağı Hayat Sensin programında güzellikten modaya, spordan sağlıklı yaşama, ilham veren kadınların hikayelerinden, ünlü isimlerin ev hayatlarına kadar birçok konu başlığını bulabilirsiniz.

Hayat Sensin programının yapımcılığı ABT Yapım üstlenmekte.

Gizem Hatipoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği Hayat Sensin programı, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 12.15’te ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

Gizem Hatipoğlu Kimdir?

Gizem Hatipoğlu 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nden mezun olarak eğitim hayatını tamamladı. Asıl adı Gizem Akın’dır. Gizem Hatipoğlu, 24 Temmuz 2010 tarihinde Hakan Hatipoğlu ile dünya evine girdi. Hatipoğlu çiftinin Lila adında bir kızı vardır.

Var mısın Yok musun ile Tanındı

Televizyon dünyasına Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu üstlendiği Show tv ekranlarında yayınlanan Var Mısın Yok Musun? adlı yarışma programına katılarak atılan Gizem Hatipoğlu, buradan 130 bin TL’lik ödül kazanarak ayrıldı. Eşi ve çocuğunun babası Hakan Hatipoğlu ile bu yarışma sırasında tanıştı.

Survivor’a Da Katıldı

Var mısın Yok musun yarışmasının ardından Survivor Kızlar Erkekler yarışma programına da katıldı.

2011 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Star Life adlı magazin programında sunuculuk yapan Hatipoğlu, 2016 tarihinde de Kanal D ekranlarında yayınlanan Ev Gezmesi isimli programın da sunuculuğunu yapmıştır.

Üç Yıl Sonra Ekranlara Dönüyor

Anne olması sebebiyle bir süre ekranlardan uzak bir hayat süren Gizem Hatipoğlu, üç yıllık aradan sonra Fox TV’nin teklifini kabul etti.

Lifestyle türünde bir program sunacak olan Gizem Hatipoğlu programında ünlü konukları ağırlayacak.