Bizim Köyün Şarkısı Filmi TV’de İlk Kez Hangi Kanalda Yayınlanacak?


Güncelleme: 14 Mayıs 2019 : 17:56
0

2018 yılında sinemalarda izleyici ile buluşan çocuk filmi Bizim Köyün Şarkısı filmi televizyonda ilk kez ekranlara gelecek. !9 Mayıs Gençlik Bayramı’nda genç izleyiciler ile buluşacak olan film hangi kanalda yayınlanacak?

Güldüy Güldüy Çocuk ekibinin oyuncularının baş rollerinde yer aldığı Bizim Köyün Şarkısı filmi geçtiğimiz yıl vizyona girmişti.

Yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un üstlendiği Bizim Köyün Şarkısı filmi 19 Mayıs Pazar günü ilk kez televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Gençlik ve Spor Bayramı olan 19 Mayıs’ın yıl dönümünde ilk kez televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Bizim Köyün Şarkısı filmi Show tv’de yayınlanacak. Filmin başlama saati ise 20.00.

Bizim Köyün Şarkısı Filmi Konusu

İstanbul’da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılmanın hayalini kurmaktadır. Fakat planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve ultra zeki kız kardeşi Zeynep köydeki hayata adapte olmaya çalışırken birbirinden komik durumlara düşer. Sonunda şehirden uzakta edindikleri arkadaşları onlara dostluğun önemini gösterecektir. Çınar ve Zeynep köy hayatına alışabilecek midir? Peki yeni arkadaşlarıyla müzik yarışmasında şehirlileri alt edip hayallerine kavuşabilecekler midir?

Güldür Güldür yazar ekibinin kaleminden çıkan ve şehir hayatından uzakta, dostluğun ve hayallerin hikayesini anlatan Bizim Köyün Şarkısı, izleyiciyi çocukların eğlenceli, müzikli dünyasına götürüyor. Her yaştan izleyiciyi kahkahaya boğacak filmin baş rollerinde, Güldüy Güldüy Çocuk oyuncuları yer alıyor.

105 dakika uzunluğundaki film komedi türünde.

Bizim Köyün Şarkısı Oyuncu Kadrosu

Bizim Köyün Şarkısı filminin baş rollerinde; Berat Efe Parlar, Tansel Öngel, Güneş Sayın, Sezai Aydın, Esat Polat Güler, Efe Aydın, Dora Dalgıç, Sezai Aydın, Aslı Omağ, Eda Döğer ve Alperen Efe Esmer yer alıyor.

Bizim Köyün Şarkısı Künye

BKM Film Necati Akpınar’ın yapımcılığını üstlendiği Bizim Köyün Şarkısı filminin yönetmen koltuğunda Tuğçe Soysop oturuyor. Filmin müzikleri Cem Tuncer’e emanet.

Bizim Köyün Şarkısı filminin senaryo yazarlıklarını ise; Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Öner Ateş, Onur Ümit ve Nagihan Cemcir üstlenmekte.

19 Mayıs Pazar günü Show tv’de saat 20.00’de izleyici ile buluşacak olan çocuklara yönelik komedi filmi Bizim Köyün Şarkısı ilk ekran macerasını yaşayacak.