Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 15 Mayıs 2019 : 22:44
0

Netflix’in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

İlk dört sezonu ile unutulmaz diziler arasında girmeyi başaran Black Mirror dizisinin beşinci sezonu geliyor!

Netflix’in bugün yaptığı açıklama Black Mirror hayranlarına büyük sevinç yaşattı.

Distopik türde bir yapım olan Black Mirror dizisi teknolojinin kötü yanlarını farklı bir bakış açısıyla izleyiciye yansıtmasıyla dikkat çekmişti.

Ne Zaman Başlayacak?

Netflix orjinal yapımı olan Black Mirror dizisinin üç bölümden oluşacak beşinci sezonu 5 Haziran’da başlayacak.

Black Mirror dizisinin beşinci sezonunda izleyici karşısına çıkacak oyuncular arasında; Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport ve Ludi Lin olacak.

Miley Cyrus Sürprizi

Oyuncu listesinde en dikkat çeken isim ise sansasyonel şarkıcı Miley Cyrus oldu. Ünlü şarkıcı Cyrus, dizide daha fazla ünlü olmak için büyük bir değişim içine giren bir şarkıcıyı canlandıracak.

Black Mirror dizisinin yaratıcısı Charlie Brooker, baş yapımcısı ise Annabel Jones.

Yeni Sezonda İzleyicileri Neler Bekliyor?

Serinin yaratıcısı Charlie Brooker Black Mirror’un beşinci sezonu ile ilgili olarak The New York Times’a verdiği röportajda şu açıklamayı yapmıştı:

“5. sezonda, distopik ve negatif olanlar yerine daha optimist bölümler ve hikayeler üzerinde çalışıyoruz. Diziyi bizim için ilginç kılmaya devam etmek istiyoruz.”

Black Mirror dizisinin beşinci sezonuna dair ilk fragman da sosyal medya üzerinden yayınlandı. Üç bölümle izleyicilerin karşısında olacak olan beşinci sezon bölümlerinden birinde DC ve Marvel filmlerinde yer alan isimler karşı karşıya geliyor. Anthony Mackie ile Yahya Abdul-Mateen II Black Mirror’un beşinci sezonunda yer alan üç bölümden birinde hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dizinin yeni bölümlerini merakla bekleyen izleyiciler için büyük bir sürpriz yapan Netflix, Black Mirror’un yeni bölümlerinin 5 Haziran’da başlayacağını duyurdu.

Black Mirror yapımı son olarak beşinci sezon öncesi yayınladığı interaktif film Bandersnatch ile çok konuşulmuştu.

Yalnızca üç bölümden oluşması ile hayranlarını üzen Black Mirror dizisinin beşinci sezonu büyük bir merakla beklenmeye başladı.