BEREN SAAT VE SELÇUK YÖNTEM YILLAR SONRA AYNI DİZİDE!


Güncelleme: 26 Şubat 2019 : 00:53
0

Geçen haberimizde, Beren Saat’in yeniden setlere döndüğü bilgisini paylaşmıştık. Netflix’in 2019 Krallar Kaybederse adlı dizide üstün güçleri olan “Atiye” karakterine hayat vereceğini bildirmiştik. Ortaya atılan yeni bir habere göre, aynı yapımda Selçuk Yöntem’de yer alacak.

HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

Selçuk Yöntem’in hangi rolde projede yer alacağına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Ancak, Aşk-ı memnudan 9 sene sonra, Beren Saat’le aynı dizide oynayacak olmaları oldukça dikkat çekiyor. Önemli rollerden birine hayat vereceği tahmin ediliyor. Şimdi, Selçuk Yöntem kimdir? Daha önce hangi dizilerde oynadı? Açıklayalım.

SELÇUK YÖNTEM KİMDİR?

Oyuncu, 13 Temmuz 1953 tarihinde İstanbul’un Eyüp semtinde dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Ankara Devlet Konservatuarı’nda okumuştur. İlk sene bir dönem okuldan atılsa da, sonradan Danıştay kararıyla geri dönüp eğitimini tamamlamıştır. 1977 yılında, Ankara Devlet Tiyatrosu’nun kadrosuna katılmıştır. Pek çok tiyatro oyununda rol alıp, pek çoğunda da yönetmenlik görevi üstlenmiştir.

OYUNCULUK SERÜVENİ

Televizyonla tanışması 1978 yılında, Atlı Karınca adlı diziyle oldu. Bu diziyi aynı yıl içerisinde, Yaşadığımız Devir ve 1982’de de, Ahmet’in Günlüğü izledi. 90’lı yılların başlarında çeşitli televizyon ve sinema filmlerinde rol aldı. 1994 senesinde, başrolde Perran Kutman’ın yer aldığı Şehnaz Tango dizisinde oynadı. 1996 ‘da Şaşıfelek Çıkmazı adlı dizide “Hilmi” karakterine hayat verdi. 1997 yılında ise, başrolde Şevket Altuğ’un bulunduğu Süper Baba dizisinde Fikret’in hapisten arkadaşı “Celal” karakterini canlandırdı. 1998’de ise başrolde Berna Laçin’in öne çıktığı Ateş Dansı dizisinde “Nuri” rolünü oynadı. Aynı dönemde Sıcak Saatler dizisinde de yer buldu. Sonrasında sırasıyla, Deli Yürek, Çatısız Kadınlar, Kurtlar Vadisi gibi dizilerde farklı karakterlere hayat verdi. Araya sayısız sinema filmi sığdırdı. 2008 ve 2010 yılları arasında, başrolü Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisinde “Adnan” karakteriyle seyircinin gönlünde yer etti. Ardından, Mazi Kalbimde Yaradır, Uçurum ve Bugünün Saraylısı dizileri geldi. Kenan Işık’ın komaya girmesinden sonra uzun dönem, Kim Milyoner Olmak İster programında sunucu olarak görev aldı.