ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!


Güncelleme: 16 Mayıs 2019 : 02:26
0

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in maskesinin düşmesi dikkatleri çekti. İşte detaylar…

CAN GERÇEĞİ AÇIKLIYOR!

Tanıtımın sonunda, Can Yiğit’in karşısına geçerek ona meydan okuyor. “Defteri külübede yaktığını ben mi söyleyeyim? Yoksa sen mi söylersin?” diyor. Yiğit şok oluyor. Ardından Yiğit’in de bulunduğu bir ortamda Sanem’e sesleniyor. Yiğit geriliyor ve Can’ın söyleyip söylemeyeceği merak ediliyor. Büyük ihtimalle, bölümün orada sona ereceği ve heyecan yaratmak adına 43.bölüme bırakılacağı tahmin ediliyor. Ayrıca, Yiğit’in kendini aklamak için bir oyun çevirmesi olasılığı da göz ardı edilemiyor. Bu kadar çabuk gerçeklerin ortaya çıkması çok inandırıcı gelmese de, izleyicilerin dram sahnelerinden sıkılmasının ters köşe yaratabileceği düşünülüyor.

CAN VE SANEM ATIŞIYOR!

Sanem Can’ın resmini koyduğu bir korkuluk yapıyor. Can’da bunu görüyor ve ne için koyduğunu soruyor. Sanem’de kargaları kaçırmak için yaptığını söylüyor. Can alay eder bir ifadeyle “Bu halimi koysaydın daha korkutucu olurdu.” Diyor. İlk tanıtımda da Can ve Sanem’in baş başa kaldığı eğlenceli sahneler ağırlıkta yer alıyordu. Eğer, Yiğit’in maskesi düşerse ikili arasındaki buzların erimesi çok uzamayacağa benziyor. Bunun dışında fragmanda ormandaki Cey cey sahnelerinin de seyircileri güldürmesi bekleniyor. Şimdi son bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

41.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Can teknesinin bozulmasını bahane ederek karadaki hayatına geri dönmüştü. Aslında Sanem için dönse de bunu itiraf edemedi. Sanem’de onun teknesi için dönmüş olmasına üzüldü. Gururları yüzünden birbirleriyle konuşamadılar.

Sanem bir dernek tarafından yılın yazarı seçilince, Yiğit’te onunla yakınlaşmak için durumu fırsata çevirmek istedi. Ancak Aziz faktörünü hesaba katmayı unuttu. Aziz ve ekibi Yiğit’i saf dışı bırakıp, Can ve Sanem’in bir arada olacağı ve Can’ın onun fotoğraf çekimini yapacağı ortamı hazırladılar. Eğlenceli sahneler ortaya çıktı.

Can, Yiğit’in defteri yaktığına emin olarak, onun gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için bir plan kurguladı. Kulübede yangın çıkmasıyla e Can’ın içeri girmesiyle bölüm sona erdi. Sanem, Can’a bir şey olacak korkusunu gizleyemedi.

42.bölüm 2.fragmanı için tıklayınız.