KARDEŞ ÇOCUKLARI 16.BÖLÜMDE BİRİ Mİ ÖLÜYOR?


Güncelleme: 14 Mayıs 2019 : 19:10
0

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu ve Afra Saraçoğlu’nun paylaştığı Kardeş Çocukları dizisinin 16.bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Hayal’in Cansel’e gümüş mumu ile vurduğu dikkat çekiyor. Bu görüntülerden sonrada, “Cansel ölecek mi?” diye düşünülüyor. İşte detaylar…

HAYAL CANSEL’İ ÖLDÜRDÜ MÜ?

Seyircileri yine aksiyon dolu bir bölüm bekliyor. Cemal’in ölüm meselesi henüz netleşmemişken yeni bir cinayet girişimi yaşanıyor. Tanıtımda Cansel Hayal’i Umay hakkında, kışkırtacak sözler söylüyor. “Umay’ın bir kalbi var mı? Olsa da para için çarpıyordur. Aynı benimki gibi.” Şeklinde ifadede bulununca, Hayal kendine hâkim olamayarak Cansel’e gümüş mumluk ile vuruyor. Görünen o ki, sonrasında Hayal onu bırakıp kaçıyor. Çünkü Cansel başı kanlar içerisinde yerde yatarken, Reşat buluyor ve şok oluyor. Ölüp ölmediği merak edilse de, durumunun ağır olacağı düşünülüyor. Bu sebeple Hayal’in başının biraz ağrıyacağı da öngörülüyor. Yeni bölümdeki gelişmeler bununla da sınırlı kalmıyor.

UMAY VE YILDIRIM’IN OĞLU GELİYOR!

Yıldırım Umay’a “Çocuğumuz Hayat mı?” diye soruyor. Umay cevapsız kalıyor. Farklı bir sahnede, yeniden Yıldırım “Kız mı erkek mi?” diye bir soruyla Umay’ın karşısına geliyor. Umay’da bu sefer “Bizim bir oğlumuz olmuştu” yanıtını veriyor. Tanıtımın sonunda ikisi birlikte bir tamirhaneye gidiyorlar. Arabanın altından çıkan genç bir çocuk Umay’ı görünce “Umay Karay” diye imalı bir şekilde sesleniyor. Ardından Yıldırım çocuğun karşısına dikilip “Sen benim oğlumsun.” Demesiyle tanıtım sona eriyor. Seyircileri oldukça hareketli ve heyecanlı bir bölüm bekliyor. Diziye yeni katılan bu erkek karakterin nelere yol açacağı çok merak ediliyor. Pek çok şeyin rengi de değişeceğe benziyor. Çünkü Umay, hedef şaşırtmak için yeni bir oyun oynuyor. Şimdi son yayınlanan bölümde neler olmuştu? Hatırlayalım.

15.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ümran’ın Cemal’i öldürdüğünü düşünmesinin ardından Umay ona sahip çıkacağını söylemişti. Cemal’in ölüp ölmediği anlaşılmazken, bölüm sonunda Hayat’a gelen “Kocanı öldürdüğünü biliyorum.” Yazan not onu şok etmişti.

Yıldırım ise Umay’ın çocuğunu zamanında aldırmadığını öğrenerek ipuçlarının peşine düştü. Ümran’ın ağzından laf almak üzereyken devreye yeniden Umay girdi.

16.bölüm fragmanı için tıklayınız.