İSTANBULLU GELİN’DE FİNALE 3 BÖLÜM KALA DÜĞÜMLER ÇÖZÜLÜYOR!


Güncelleme: 15 Mayıs 2019 : 03:59
0

Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin 85.bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Garip’in ölümünün ardından Esma’nın üzüntüsü dikkatleri çekti. İşte detaylar…

ESMA KABULLENEMİYOR!

Fragmanın başında Esma aynaya bakarken Garip’e “Beni bir yerlere götürsene.” Diyor. Cevap gelmeyince de yanına gidip kontrol ettiğinde öldüğünü anlıyor. Şoka uğruyor. Sonrasında bahçede kahvaltı etmekte olan tüm ev halkı içeri toplanıyor. Faruk, Garip’in nabzını bir kez daha kontrol ediyor ve öldüğüne emin oluyor. Çocukları Esma’yı sakinleştirmek isterken, Esma eliyle sus işareti yapıyor. Görünüşe göre Esma bu durumu kabullenmek istemiyor. Süreyya’da ona “Bizi bırakma anne ne olur.” Diye yalvarıyor.

NE OLACAĞI MERAK EDİLİYOR?

Finale 3 bölüm kala Esma, hayatının en büyük acısıyla sınanmış gözüküyor. Olayların bir anda hızlanmasının yanında da, sezonun ilk bölümündeki Yaz’ın “Annem ananemi öldürdü” iddiasının nasıl yanıt bulacağı merak ediliyor. Esma, kocasının ölümünü kaldıramadığı için psikolojisinin bozulacağı düşünülüyor. Süreyya’nın da onu kendine getirmek isterken, bir kazaya sebep olabileceği ve Yaz tarafından yanlış anlaşabileceği ihtimaller arasında geliyor. Ancak, Süreyya’nın psikolojisi de birkaç bölüm öncesine kadar bozulma sinyalleri gösteriyordu. Ailesiyle ilgili gerçekleri öğrenip, Boranlar tarafından destek görünce bu konu askıya alınmış gibi oldu. Final bölümde her şeyin bağlanması bekleniyor. Şimdi son yayınlanan bölümde neler olmuştu? Hatırlayalım.

84.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

İstanbullu Gelin, geçen hafta oldukça renkli sahnelerle izleyici karşısındaki yerini almıştı. Esma, huzurevine gitmişti. Boran ailesi de onu geri getirmek için peşine takıldı. Fikret, Faruk, Süreyya ve Garip sırasıyla yanına girdiler. Uzun süre geri dönmemek için direndi. En sonunda, Senem’in yardımıyla huzurevinde bir eğlence düzenlendi. Orada çıkan kargaşada, Esma pes ederek ailesiyle evine döndü.

Anneler gününde tüm aile konağın bahçesinde bir araya gelerek mangal yaktı. Üstelik, Dilara’da Güneş’e bir adım atarak onu davet etti. Her şey yolunda ve mutlu bir şekilde anneler gününü kutladılar. Faruk ve Garip arasında da baba oğul benzeri sahneler yaşandı. Ancak, bölüm sonunda Garip beklenmedik şekilde hayata gözlerini yumdu.

85.bölüm fragmanı için tıklayınız.