ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE CAN VE SANEM BARIŞIYOR MU?


Güncelleme: 14 Mayıs 2019 : 00:45
0

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Can ve Sanem arasında renkli sahneler olduğu dikkatleri çekti. Bu sebeple seyirciler barışacaklarını düşünmeden edemedi. İşte detaylar….

CAN KLÜBEDEN ÇIKIYOR!

Geçen bölümün son sahnesinde, kulübede yangın çıkmış ve Can alevlerin arasına atlamıştı. Yeni bölüm fragmanında Can’ın kulübeden sağ salim çıktığı görülüyor. Herkes ona bütün eşyalarının yandığını söyleyince de Sanem’e bakarak, “Ben almam gerekeni aldım.” demesi de dikkatlerden kaçmıyor. Sanem’in fularını almak için eve girdiği anlaşılıyor.

EĞLENCELİ SAHNELER GELİYOR!

Can ve Sanem’in ormanda baş başa kalmış olması seyircileri cezbediyor. Sanem ormanda yürürken birisi tarafından takip edildiğini hissediyor. Ardından kafasına odunla vurduğunda, o kişinin Can olduğunu görüp şaşkına uğruyor. Gecenin karanlık saatlerine kadar da ormanda yalnız olmaları dikkatlerden kaçmıyor. Ateş yakıp, çadır kenarında oturup konuşuyorlar. Can Sanem’e “Benden uzak durmak istiyorsan bir şey diyemem. Ama bilmeni istediğim şey var ki o defteri ben yakmadım” cümlelerini gözlerine bakarak kuruyor. Sanem’de bu kez inanmış gibi gözüküyor. Çünkü olumlu anlamda kafa salladığı görülüyor. Fragmandaki bu sahnelerden sonra, Can ve Sanem’in barışacağının sinyallerinin verildiği düşünülüyor. Hemen barışmasalar da, aradaki buzların erimeye başlayacağı tahmin ediliyor. Ayrıca iki haftadır yayınlanan dram ağırlıklı bölümlerden sonra, ikisinin bir arada olduğu renkli sahneleri içeren yeni bölüm izleyicileri sevindireceğe benziyor. Şimdi yayınlanan son bölümde neler yaşandığını hatırlayalım.

41.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Can teknesinin bozulmasını bahane ederek karadaki hayatına geri dönmüştü. Aslında Sanem için dönse de bunu itiraf edemedi. Sanem’de onun teknesi için dönmüş olmasına üzüldü. Gururları yüzünden birbirleriyle konuşamadılar.

Sanem bir dernek tarafından yılın yazarı seçilince, Yiğit’te onunla yakınlaşmak için durumu fırsata çevirmek istedi. Ancak Aziz faktörünü hesaba katmayı unuttu. Aziz ve ekibi Yiğit’i safdışı bırakıp, Can ve Sanem’in bir arada olacağı ve Can’ın onun fotoğraf çekimini yapacağı ortamı hazırladılar.

Can, Yiğit’in defteri yaktığına emin olarak, onun gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için bir plan kurguladı.

42.bölüm fragmanı için tıklayınız