İstanbullu Gelin 85.Yeni bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 11 Mayıs 2019 : 20:04
0

Star  tv’nin sevilen dizisi finale az kala dün gece ekranlara geldi. İstanbullu Gelin yine nefes kesen bir bölüm ile izleyenlerin karşısına çıktı. Star TV ekranlarında 10 Mayıs Cuma tarihinde yayınlanan İstanbullu Gelin 84. Bölümü dizinin sıkı takipçilerini üzdü. İlk sahnelerinde Esma’nın  kendinden ailesinden konaktan vazgeçip bir bakım evine yerleşmesi ile Boranlar zorlu bir süreçten geçti. Bu süreci ailesi ve sevdiği Garip sayesinde atlatan ve güzel bir sonla bitecek derken beklenen oldu.

Dün akşam yayınlanan  son sahnesinde Garip’in uzandığı yatakta hayata gözlerini yumması oldu. Dizi bu sahne ile bitirdi bu haftaki bölümünü. Peki İstanbullu Gelin 85.yeni bölüm fragmanı yayında mı?  Dizi sevenlerin merak ettiği bu sorunun cevabı haberimizde..İstanbullu Gelin yeni bölümde neler olacak?

 İstanbullu Gelin 85. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in 85. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığı gibi haberimize eklenecektir.

İstanbullu Gelin 84. Son bölümde Neler Yaşandı?

Nazih’in başına gelenlerden sonra kendini suçlu hisseden  Esma hanım’ın çözümü Boranları üzdü. Esma’nın evden ayrılması Boranlar  beklemediği bir hamle idi ve ne yapacaklarını bilmiyorlardı. İstanbullu Gelin finaline son üçç bölüm  kala Star tv  ekranlarına veda edecek olan İstanbullu Gelin’de final öncesi  şok eden bir ayrılık yaşandı.

Yayınlanan son bölümünde Garip karakterini can veren  usta oyuncu Tamer Levent diziye veda etti. Peki İstanbullu Gelin 85. Yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Dizi  17 Mayıs Cuma günü ekranlara gelecek.

Dizinin final tarihi de kesinleşti. İstanbullu Gelin, 31 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak olan 87. bölümüyle  ekranlara veda edecek.