İSTANBULLU GELİN’E İKİ SÜRPRİZ İSİM KONUK OLUYOR!


Güncelleme: 9 Mayıs 2019 : 03:24
0

Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisi her hafta finale daha çok yaklaşıyor. Bu hafta 84.bölümüyle ekrana gelecek olan yapıma iki isim konuk oluyor. İşte detaylar…

ZEYNO ERACAR VE NURSELİ İDİZ GELİYOR!

Zeyno Eracar ve Nurseli İdiz’in, Esma’nın kaldığı huzurevindeki sakinler olarak izleyici karşısındaki yerini alması bekleniyor. Esma’yı konağa geri dönmeye ikna etmek isteyen Garip ve Boranların huzurevinin sakinleri ile yakınlık kuracağı söyleniyor. Bu durum da Esma’nın kocasını biraz kıskanması bekleniyor. Şimdi Zeyno Eracar ve Nurseli İdiz kimdir? Açıklayalım.

ZEYNO ERACAR KİMDİR?

5 Aralık 1970 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuğun yanında seslendirmenlik de yapmaktadır. 90’lı yıllardan itibaren pek çok dizide rol almaya başlamıştır.

Kaygısızlar, Çiçek Taksi, Tatlı Kaçıklar, Zerda gibi dizilerde oynamıştır. 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinde canlandırdığı “Neriman” karakteriyle hafızalarda yer etmiştir. En son 2015 ve 2017 yılları arasında Kara Sevda dizisinde oynamıştır. Ayrıca çeşitli tiyatro oyunlarında sahneye çıkmıştır.

NURSELİ İDİZ KİMDİR?

6 Ekim 1960 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 1981 yılında Ankara Sanat Tiyatrosunda çalışmaya başlayarak oyunculuğa adım atmıştır. O yıllardan itibaren eşitli tiyatro oyunları sergilemiştir.

80’li yılların sonlarından itibaren de pek çok dizi ve filmde rol almaya başlamıştır. Mercan Kolye, Salkım Hanımın Taneleri, Baykuşların Saltanatı, Benim İçin Ağlama, Kınalı Kar, Şöhret rol aldığı dizilerden bazılarıdır. En son 2015 yılında İlişki Durumu Karışık adlı diziyle izleyici karşısına çıkmıştır.