İSTANBULLU GELİN’E DÖNEN SÜRPRİZ İSİM KİM?


Güncelleme: 6 Mayıs 2019 : 17:49
0

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisi 31 Mayıs’ta final yapmaya hazırlanıyor. Son bölümlere doğru daha öncede projede yer alan bir ismin ekibe döneceği söyleniyor. İşte detaylar…

DEFNE SAMYELİ GELİYOR!

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın paylaştığı habere göre, geçen sezon Garip karakterinin eski karısı Siren rolüne hayat veren Defne Samyeli’nin diziye konuk olması bekleniyor. Nelere yol açacağını da diziyi izleyince göreceğiz. Şimdi Defne Samyeli kimdir? Açıklayalım.

DEFNE SAMYELİ KİMDİR?

Defne Samyeli 17 Mart 1972 tarihinde Malatyalı bir ailenin ikinci kızı olarak, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. TRT İstanbul Radyosu’nun çocuk korosuna katılmıştır. Lise eğitimini Nişantaşı Anadolu Lisesi’nde üçüncülük alarak tamamlamıştır. Lisans eğitimi için Boğaziçi Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümüne gitse de, iş hayatı ve yarışmalar nedeniyle okulu yarım kalmıştır. Bu yüzden de, yatay geçiş yaptığı iş idaresi bölümünden diploma almıştır. 24 Nisan 1991’de İnter Star’ın düzenlediği güzellik yarışmasında “Türkiye Üçüncü Güzeli” olmuştur.

Kanal D ana haber bülteninde bir dönem sunuculuk yapmıştır. Pek çok program da sunucu olarak görev almıştır. Milliyet gazetesinde köşe yazarlığı da yapmıştır. Oyunculuk hayatına girişi ise 2013 yılında başrolünü Cem Davran’ın oynadığı Babam Sınıfta Kaldı dizisi ile olmuştur. 2015 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde “Zeynep Oğuz” karakterini canlandırmıştır. En son rol aldığı dizi İstanbullu Gelin olarak bilinir.