İSTANBULLU GELİN’DE GARİP’İN ÖLÜMÜ ŞOK ETTİ!


Güncelleme: 11 Mayıs 2019 : 02:40
0

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisi bu akşam 84.bölümüyle ekranlara geldi. Dizide Esma’nın kocası Garip’in ölümü izleyicileri üzdü. İşte detaylar…

ESMA’NIN ÖLMESİ BEKLENİYORDU!

Dizi finale adım adım yaklaşırken, Esma’nın duygusal ve yalnız halleri dikkat çekiyordu. Herkesin onun etrafında pervane olması yakın zamanda öleceğinin habercisi gibiydi. Huzurevine gitmesi de üstüne tuz biber olmuştu. Ancak, onun yerine yıllardan sonra kavuştuğu kocası Garip hayata gözlerini yumdu. Bu duruma pek çok seyirci de üzülmeden edemedi. Geç kavuştuktan sonra bu kadar erken ayrılmaları beklenmeyen bir gelişmeydi. Bölüm içerisinde Garip ve Faruk arasında geçen duygusal diyalogların nedeni de anlaşılmış oldu. Faruk Garip’e “Biz sana abi diyelim sen onu baba olarak anla” şeklinde bir ifadede bulunup kucaklaştı. Aradaki buzlar tam erimişken, Garip hayata gözlerini yumdu. Finale haftalar kala yapımdan bir karakter daha ayrıldı. Son bölüm yaklaştıkça, İstanbullu Gelin seyircilerini ters köşe yapmaya devam edecek gibi gözüküyor. En çok da sezon başında Yaz’ın söylediği “Annem babaannemi öldürdü” iddiası merak ediliyor ve nasıl bağlantı kurulacağı çok merak ediliyor. Şimdi, bölümde başka neler oldu? Bakalım.

HUZUREVİNE ZİYARET YAPILDI!

Tüm Boran ailesi Esma’yı huzurevinde ziyaret edince, Esma neye uğradığını şaşırdı. Dönmemek de kararlıydı. Ancak Boranlar pes etmedi. Sanem’den yardım alarak, huzurevinde bir eğlence organizasyonu düzenlediler. Gecenin sonundaki sihirbazlık gösterisi sırasında Sanem yanlışlıkla huzurevi sakinlerinden birine çarptı. Ardından da kavga çıkması kaçınılmaz oldu. Son derece renkli, hareketli ve eğlenceli sahneler gözler önüne serildi. Esma ise artık pes ederek eve dönme kararı aldı.

ANNELER GÜNÜ YEMEĞİ VERİLDİ!

Konağın bahçesinde tüm ailenin yer aldığı bir anneler günü yemeği düzenlendi. Herkes çok mutluydu. Esma oğullarıyla fotoğraflar çekildi. Garip’ in ölümünden habersizce, son kez bir arada olduklarından hiçbirinin haberleri yoktu.

DİLARA’DAN GÜNEŞ’E MEDENİ ADIM!

Dilara, herkesi şaşırtarak Güneş’e doğru bir adım attı. Umut’u beraber büyüteceklerini söyledi. Güneş başta şüpheyle yaklaşsa da bu adıma olumlu karşılık verdi.

Yeni bölüm fragmanı çıktığında paylaşacağız.