İSTANBULLU GELİN 84.BÖLÜMDE ESMA’YA NELER OLUYOR!


Güncelleme: 8 Mayıs 2019 : 00:24
0

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin 84.bölüm fragmanı yayınlandı. Finale 3 bölüm kala, tanıtımda Esma’nın içine kapanık halleri dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar…

ESMA’YI YALNIZ BIRAKMIYORLAR!

Tanıtımda Esma’nın bunalımda olduğu gözüküyor. Süreyya’da “Biz senin bahçenin çiçekleriyiz. Nereye gidersen biz orada açarız.” Diyor. Diğer taraftan, Garip’te Esma’yı yüceltecek sözler söylemekten geri kalmıyor. “Etrafı gözlerinin içine bakan evlatlarıyla çevrili, hayatının bir döneminde aşık olduğunu düşündüğün adamla evli bir kadınsın” diyerek yüceltmeye çalışıyor. Fikret ve Faruk’un da annelerine sarılması üstüne ekleniyor.

FARUK VE GARİP ARASINDA BABA OĞUL İLİŞKİSİ DOĞUYOR!

Sevindirici bir gelişme de, Faruk ve Garip arasında yaşanıyor. Faruk duygularını “Bizim için annemiz neyse sende osun. Yani biz sana abi diyelim. Sen onu baba diye oku” şeklinde ifade ediyor. Ardından birbirlerine sarılıyorlar. Dizinin bitmesine sayılı haftalar kala, duygusal bölümlerin seyirciyi beklediği de anlaşılabiliyor. Şimdi geçen haftaki bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

83.BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Esma’nın eve yalnız dönmesine konaktaki herkes şaşırdı. Telefonla Nazif’in hastanede ve durumunun da ağır olduğu haberi geldi. İlk de haber Esma’dan saklansa da, başarılı olunamadı. Esma öğrendikten sonra kendini suçlamaya başladı. Nazif iyileşip hastaneden çıksa da, Esma’nın kendisiyle verdiği mücadeleyi sonlandırmaya yetmedi.

Âdem ve Dilara arasında haftalardır beklenen bir yüzleşme gerçekleşti. Bu cephede, duygusal sahneler ekrana yansıdı.

Süreyya her şeye rağmen çıkış yolunu bulmak adına ilerlemeye devam etti.

84.bölüm fragmanı için tıklayınız