Star Tv Sefirin Kızı Dizisinin Kadrosunda Kimler Var? Sürpriz İsim Kadroda Yer Alıyor Mu?


Güncelleme: 11 Mayıs 2019 : 18:03
0

Gelecek sezon Star TV’de Sefirin Kızı adlı dizi yayın hayatına başlayacak. Sefirin Kızı dizisi henüz yayın hayatına başlamadı, ancak diziden beklenti çok yüksek. Star TV’nin yeni dizisi Sefirin Kızı oyuncuları ve dizinin çekim alanları seyirciler tarafından araştırılmaya başlandı.

Star TV ekranlarında yeni bir dizi yayın hayatına başlayacak. Star TV’de başlayacak olan Sefirin Kızı dizisinin yapımcılığını NGM & Q3 Medya üstlendi. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem yapıyor. Sefirin Kızı dizisi henüz yayın hayatına başlamasa da, dizinin senaristini ve yönetmenini duyan seyirciler büyük heyecana kapıldı. Dizinin senaristliğini Sen Anlat Karadeniz’e de senaryo yazan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem yapıyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin senaryosu çok beğenildi ve senaristlere Altın Kelebek Ödülü verildi.   Dizi başlamadan kadrosu net olarak bilinmiyor fakat Sen Anlat Karadeniz dizisinin takipçileri diziden ayrılacağı konuşan Nefes karakterinin Sefirin Kızı dizisinde oynaması yönünde etki yapıyor.  Oyuncu kadrosu henüz tamamlanmayan dizi izleyiciyi şaşırtacak bir kadro kurmaya hazırlanıyor.

Sefirin Kızı Dizisi Oyuncuları

Sefirin Kızı dizisi henüz yayın hayatına başlamamış olmasına rağmen heyecan yaratmayı başardı. Dizinin oyuncu kadrosu henüz netlik kazanmamış olsa da, dizinin senaristlerinden beklenti büyük. İzleyicilerin dizide oynamasını istediği iki tane kilit isim var.

Ulaş Tuna Aslantepe ve İrem Helvacıoğlu Sefirin Kızı dizisinin başrolünde oynaması isteniyor. Ancak Ulaş Tuna Aslantepe kesinlikle Sen Anlat Karadeniz dizisinden ayrılmayacak bu bilgi kesinlik kazandı. Fakat aynı şeyi İrem Helvacıoğlu için söyleyemeyiz.  İrem Helvacıoğlu’nun yoğun bir dizinin temposundan sonra dinlenmek isteyeceği konuşuyor. İzleyicilerin isteği yerine getirilebilir. Sefirin Kızı dizisinin oyuncu kadrosunda İrem Helvacıoğlu olabilir.

Sefirin Kızı Nerede Çekiliyor?

Merakla beklenen dizinin çekimleri Muğla’da devam ediyor.