Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı


Güncelleme: 15 Mayıs 2019 : 22:56
0

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam edecek mi?

Star tv’den Tv8’e transfer olan ve bir sezon boyunca bu kanalda yayınlanan Jet Sosyete dizisi geçtiğimiz haftalarda yayınlanan final bölümüyle televizyon ekranlarına veda etmişti.

Jet Sosyete dizisi 2 Mayıs günü yayınlanan 39. bölümü ile televizyon macerasını sonlandırmıştı.

İnternet üzerinden yayınlanmaya devam edeceği açıklanan Jet Sosyete ile ilgili kesin bir bilgi gelmemişti.

Başrollerinde Enis Arıkan, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Derya Karadaş, Aslı Bekiroğlu, Şahin Irmak gibi isimleri buluşturan Jet Sosyete dizisi hayranları ile yeniden ne zaman buluşacak? Gülse Birsel ilk kez konuştu…

Dizinin Yaratıcısı Açıkladı

Jet Sosyete dizisinin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Bİrsel bir açıklama yaparak dizinin hayranlarının merakını giderdi.

Gülse Birsel, Jet Sosyete dizisinin internet üzerinden devam edeceğini açıkladı.

Uzun dizi süreleri nedeniyle televizyonda devam edemeyeceklerinin ifade eden Birsel, sitcom türündeki Jet Sosyete’nin 45 – 50 dakikalık daha kısa bölümler şeklinde yayınlanacağını söyledi.

Gülse Birsel, “Dizimiz önümüzdeki sezon televizyon platformunda değil, İnternet platformunda olacak. 120-150 dakikalar sitcom tarzında olmuyor. 45-50 dakikalar arasında yapacağız, Sitcom tarzında fıstık gibi. Artık insana yakışır bir şekilde yaşamak istiyorum. En azında haftada bir gün izin olacak” dedi.

Jet Sosyete Oyuncu Kadrosu

Tv8 ekranlarında her çarşamba günü yayınlanan Jet Sosyete dizisinin başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Derya Karadaş, Şahin Irmak, Deniz Cengiz, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Özlem Eren, Enis Arıkan, Çağlar Çorumlu, Aslı Bekiroğlu, Tuğba Çom, ve Yasemin Sakallıoğlu, Utku Ateş gibi ünlü oyuncular yer almakta.

BKM yapımcılığında çekilen Jet Sosyete dizisinin yönetmenliğini Hakan Algül yapmakta. Dizinin senaristliğinin ise aynı zamanda başrol oyuncusu da olan Gülse Birsel yapıyor.

Bakalım Jet Sosyete dizisi hangi internet dizi platformu üzerinden yayınlanarak izleyicileri ile yeniden buluşacak? Jet Sosyete’nin yeni bölümleri ne zaman başlayacak? Dizi ekibi tam kadro olarak yola devam edebilecek mi?