O DİZİLER YENİ SEZON İÇİN ONAY ALDI!


Güncelleme: 20 Şubat 2019 : 03:46
0

Pek çok dizinin sene sonu bitmesi beklenirken, bazıları da kanallardan yeni sezon onayı bekliyordu. Sonunda kanallardan, gelecek sezon için onay alan diziler belli oldu. İşte detaylar.

ARKA SOKAKLAR

2006 yılından bu yana, istikrarsız bir şekilde süren Arka Sokaklar, gelecek sezon da Kanal d ekranlarında olmaya devam edecek. Dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu’da daha önce yaptığı açıklama da, yapımın 2 ya da 3 sezonluk daha yolu olduğunu belirtmişti.

KADIN

Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Kadın dizisi de seneye yola devam edecek yapımlar arasında geliyor. Salı akşamlarının reytingini kimseye kaptırmayan dizi, 2019-2020 sezonunda da Fox ekranlarındaki yerini almayı sürdürecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

Perşembe akşamları Atv’de yayınlanan ve başrollerinde Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış gibi oyuncuların bulunduğu, Bir Zamanlar Çukurova dizisi de, yeni sezon için onay alan diziler arasında bulunuyor. Belli bir dönemi konu alan ve Adana’da çekilen dizi 2019-2020 sezonunda da Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya devam edecek.

YASAK ELMA

Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece’nin paylaştığı, Yasak Elma dizisinin de gelecek sene devam edeceği söyleniyor. Pazartesi akşamları gayet iyi reyting alan dizinin, seneye Tv8’e geçme ihtimalinin olduğu iddia ediliyor. Transferin olup olmayacağının ise, Ağustos ayında netleşmesi bekleniyor.

SÖZ

Perşembe akşamları Star’da ekrana gelen, başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal ve Meriç Aral gibi isimlerin bulunduğu Söz dizisi de, seneye devam ediyor. Daha önce Puhu tv’ye geçeceği iddia edilen yapımın, gene kendi kanalı olan Star’da ekrana geleceği söyleniyor.

JET SOSYETE

Gülse Birsel’in hem senaryosunu yazıp, hem de başrolünde oynadığı Jet Sosyete’de seneye devam ediyor. Dizinin bu sezonu 39.bölümde kapatacağı söyleniyor. Her bölüm izleyicileri gülmekten kırıp geçiren yapımın, Tv8 ekranlarında 2019-2020 sezonunda da ekrana gelmesi bekleniyor.

Şimdilik, gelecek sezon için onay alan yapımlar bu kadar gözüküyor. Ancak, Trt’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul ve Atv’de ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizilerinin de seneye devam edeceği tahmin ediliyor. Diğer diziler için karar çıktığında sizlerle paylaşacağız.