Söz dizisi 82. Yeni Bölüm Fragmanında Neler Oluyor? ‘Yavuz Tim’in Başında’


Güncelleme: 12 Mayıs 2019 : 18:35
0

Star tv’nin sevilen dizisi Söz yeni bölümleriyle izleyici ekrana kilitliyor. Geçen hafta 81. Bölümüyle ekrana gelen dizi aksiyon gerilim ve duygu yüklü anlar yaşattı takipçilerine. Star tv’nin bu sezon final yapacak yapımlarında biri olan Söz dizisi beğeniyle takip ediliyor.

Dizinin 82. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Sarı komutan Albay Erdem Albay için Tim’in başına geçiyor. Erdem Albay ise her ne yaparsalar yapsınlar direnmeye çalışıyor. Tim’in bu seferki görevi Erdem Albay’ı kurtarmak oldukça zorlu bir görev için kolları sıvadılar. Ama Erdem Albay Tim’i tehlikeye sokmak istemiyor ve şehit olmaya razı olduğunu söylüyor. Bu sırada Kouk da haklı davasından vazgeçmiyor. Söz dizisi 82. yeni bölüm fragmanını yayınlandı mı?  Fragmanı izlemek için tıklayınız.

 

SÖZ 81. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

TİM ve Yavuz büyük tehlikeye karşı zamanla yarışıyor. Linda büyük plan için harekete geçiyor Dost’tan emir geliyor ve şehrin çeşitli yerlerindeki saldırganlar harekete geçiyor. Ama bununla da yetinmiyorlar. Albay Erdem, teröristlerin elindedir. Dost Erdem’in kaçırılmasını emrediyor. Tim Albay Erdem’i bulmak için emir alıyor. Ama onları bu görevde güçlü kılan bir isim Sarı Komutan Tim’in başına geliyor.

Albay Erdem’in alınmasının Tim ve Yavuz’u çaresiz bırakıyor. Yavuz, kardeşlerinin yanında olmak istiyor. Turhan, Yavuz’a gidemeyeceğini söylüyor. Yavuz, Albay Erdem’in işkenceden geldiği hali kabul edemeyeceğini söyleyen Yavuz, Turhan’a ‘bul bir yolunu kardeşlerimin yanına döneyim’ diyerek ikna etmeye çalışıyor. Yavuz vazgeçmeden ‘yok mu bir yolu’ diyerek sorusunu tekrar ediyor. Turhan Yavuz’a ‘gidersen bir daha dönemezsin’ diyerek onu son kez uyarıyor.