Söz Dizisi 81. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 6 Mayıs 2019 : 12:48
0

Söz’ de ‘Tim’in yeni komutanı kim’

Star Tv’nin sevilen dizisi Söz 81. yeni bölüm fragmanını yayınlamıştı. Dizinin yeni fragmanında; Albay Erdem tehlikede olduğu görülüyor. Derya ise artık Dragan yüzleşiyor. Tim yeni bir görev geliyor bu görevde tim’e kim komuta edecek? Bu yani tim Komutanı Yavuz mu yoksa başka biri mi? Bu soru şu sıralar merak konusu oldu. İşte Söz 81. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz dizisi 81. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz 81. yeni bölümüyle 6 Mayıs 2019 Pazartesi akşamı Star’da olacak. Söz’ün bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

 SÖZ 80. Bölümünde Neler Yaşandı?

Yavuz Dragan’ı yakalıyor. Ama Yavuz  Dragan’ı öldürmeyerek adalete teslim ediyor. Yavuz Dragan’ı sorguya çekiyor. Dragan gözdağı veren Yavu’un ne yapacak? Dragan ise her şeye rağmen kendine güveniyor. Yavuz ise ona dersini veriyor. Linda’dan aldıkları bilgiler doğrultusunda örgütün başındaki ismin peşine düşen Yavuz elebaşını yakalayabilecek mi?. Kopuk ile beraber iz süren Yavuz hedefinde büyük patron var.

Tim ve Yavuz İş Başında!

İstanbul’da yaşanan büyük bir patlama ile her şey yerle bir oluyor. El Muğdar’ın serbest bırakılması için katliam yapıldı. Sadık’ın sorguya alınması ile tehdit daha da büyüyor. Sadık, Dragan’ın serbest bırakılmaması durumunda İstanbul’un her yerinde devam eden bir sürü patlamaların olacağını söylüyor. Tüm bu tehditlere kulak asmayan Yavuz ve Eylem Sadık’tan önemli bilgiler ediniyor. Tim bu sırada İstanbul’da yaşanabilecek yeni hain saldırılara engel olmak için çalışıyor. Tim etrafta dolaşan canlı bombaların izini sürerken Yavuz ile Eylem de bu saldırıları yaptıran asıl kişinin büyük patronun peşine düşüyor. Bu koşuşturmada sırasında büyük adrenalin ve aksiyon sahneleri yaşanıyor. Söz dizisi izleyicisinin nefesini kesecek yeni bölümü ile Star Tv’de..