HAZİRANDA SEZON FİNALİ YAPACAK DİZİLER!


Güncelleme: 12 Mart 2019 : 01:55
0

Önceki yazımızda, mayısın sonunda sezon arasına girecek dizileri açıklamıştık. Şimdi de, haziran ayında sezon finali yapacak dizileri paylaşıyoruz. İşte detaylar…

SÖZ

Pazartesi akşamları Star’da ekrana gelen ve başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal gibi isimlerin bulunduğu Söz dizisi, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yapım, 3 Haziran 2019 Pazartesi akşamı sezon arasına girecek.

YASAK ELMA

Başrollerinde Şevval Sam ve Talat Bulut’un yer aldığı ve Fox’ta seyirci karşısına çıkan Yasak Elma dizisi aldığı eleştirilere rağmen, izlenme oranlarında büyük başarı sağlıyor. 3 Haziran 2019 Pazartesi günü sezon finali bölümüyle ekranlara gelecek. Seneye de yayın hayatına devam edecek.

ÇUKUR

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’in oynadığı ve Show’da yayınlanan Çukur dizisi de, ilk sezon aldığı beğeniyi sürdürmeye devam ediyor. Dizi, 3 Haziran 2019 Pazartesi akşamı sezonun son bölümüyle ekranlarda olacak. 3.sezonu ile seneye izleyici karşısına çıkmayı sürdürecek.

VUSLAT

Trt 1’ de yayınlanan ve başrolünde Kadir Doğulu’yu izlediğimiz Vuslat dizisi bu sezon başlamasına rağmen ne yazık ki beklenilen ilgiyi göremedi. Henüz tam olarak netleşmese de, haziran ayında final yapabileceği düşünülüyor.

KADIN

Salı akşamları reytingi kimseye kaptırmayan ve başrollerinde Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk’un oynadığı Kadın dizisi oldukça seviliyor. Seneye 3.sezonuna girecek olan dizinin 4 Haziran 2019 Salı akşamı tatile girmesi bekleniyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

Başrolünde Oktay Kaynarca’nın ön plana çıktığı ve 2015 yılından bu yana devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi de büyük ilgi görmeye devam ediyor. Seneye 5.yılını yaşayacak olan dizi 4 Haziran 2019 Salı akşamı sezonuna es verecek.