Yasak Elma Dizisinde Şok Ayrılık! Onur Tuna ile Sevda Erginci Yasak Elma’dan Ayrılıyor Mu?


Güncelleme: 13 Mayıs 2019 : 19:13
0

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma’da sezon sonuna yaklaşırken sevilen diziye iki oyuncu veda ediyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren dizinin kadrosunda yer alanizleiyiciye duygu dolu anlar yaşatan aşklar   Onur Tuna ve Sevda Erginci Yasak Elma dizisinden ayrılıyor!

Yasak Elma Dizisinde İki Ayrılık Var!

Başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı Yasak Elma 27 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümü ile sezon finali yaparak izleyicilerine kısa bir süreliğine veda edecek. Sezon finaline sayılı bölüm kala ise dizinin sevilen iki oyuncusu kadrodan ayrılacak!

Birsen Altuntaş’ın paylaştığı habere göre;

Alihan karakterini canlandıran Onur Tuna ile Zeynep karakterini canlandıran Sevda Erginci diziden ayrılıyor. Yasak Elma’nın ekrana geldiği ilk bölümünden itibaren aşkları ile izleyicinin beğenisini kazanan çiftin, diziden ayrılış gerekçesi olarak hikayelerinin bitmesi gösteriliyor.

Yaşanan her şeyin ardından en sonunda bir araya gelen Zeynep ve Alihan karakterlerini canlandıran Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın ekrana gelecek olan 46. bölümde Yasak Elma’dan ayrılacağı söyleniyor.

YASAK ELMA 44. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Erim’in Yıldız’ın babası Mustafa tarafından vurulmasından sonra Halit’in Yıldız’da bakışı değişiyor. Artık Ender’in penceresinden bakmaya başlayan Halit ayrılık kararı alıyor. Eve gidip eşyalarını toplayan Halit, Yıldız’a Erim’in eve gelmek istemediğini bu nedenle oğlu ile beraber Ender’de kalacağını söylüyor. Hatta Yıldız’a eve dönene kadar eşyalarını toplamasını söylüyor. Yıldız bu sözü büyük şaşkınlıkla karşılarken Halit, Yıldız’dan boşandığını söylüyor. Yıldız, Halit’e onu sevip sevmediğini soruyor. Halit çocuklarını daha çok sevdiğini söylüyor.

Halit’in ayrılmak istediğini öğrenen Yıldız yıkılıyor ve ondan ayrılmamak için elinden geleni yapıyor. Bu sırada Yiğit intikam planını harekete geçiriyor. Kaya’nın karşısına çıkan Yiğit işe alınmak istiyor. Yiğit yaşayamadığı hayatın intikamını almak istediğini söylüyor.