YASAK ELMA’DA ENDER’İN YENİ DÜŞMANI ŞAHİKA!


Güncelleme: 11 Mayıs 2019 : 03:46
0

Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Sevda Erginci ve Eda Ece’nin paylaştığı Yasak Elma dizisinin 45.bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları reyting rekoru kıran diziye geçen hafta “Şahika” karakteriyle Nesrin Cavadzade dâhil olmuştu. Tanıtımdan anlaşıldığı kadarıyla Şahika hikâyeye oldukça hızlı bir giriş yapıyor. Yiğit’e işbirliği teklif ediyor. İşte detaylar….

ŞAHİKA ENDER’İN SIRRINI BİLİYOR!

Fragmanda Şahika ve Yiğit buluşması dikkatleri çekiyor. Yiğit’e “Ender’le bir derdinin olduğunu biliyorum.” Diyor. Yiğit’te annesini bulmaya geldiğini söylüyor. Şahika bunun üzerine “Ender’in annen olduğunu düşünüyorsun. Bana sadık olursan ve benim adamım olursan gördüğün her şey bizim olacak” şeklinde işbirliği teklif ediyor. Görünen o ki Ender’in düşmanları gittikçe çoğalıyor. Yıldız’la uğraşırken, başka dertler de kendini göstereceğe benziyor. Yiğit’in Ender’in oğlu olduğu gerçeğini Şahika’nın bilmesi beklenmeyen bir gelişme olarak öne çıkıyor. Çok yakında Halit’in ve başkalarının da bu gerçeği öğrenmesi an meselesi görünüyor. Ayrıca, tanıtımda Ender ve Şahika’nın karşılaştıktan sonra üstü kapalı birbirlerine laf çarpması da dikkatlerden kaçmıyor. Kaya Şahika’nın hiç değişmediğini belirtirken, Ender “Hem de hiç değişmemiş” şeklinde imalı bakışlarıyla yanıt veriyor.

ŞAHİKA YİĞİT’LE İLGİLİ GERÇEĞİ KAYA’YA SÖYLÜYOR MU?

Kaya, Şahika’ya “Ya sen ne diyorsun. Ender böyle bir kadın mı? O böyle bir şey yapar mı?” diye soruyor. Şahika’da “Ender nasıl bir kadın? Anlatsana bana biraz” diyor. Bu konuşmadan, Kaya’ya Yiğit’le ilgili gerçeği söylediği düşünülebiliyor. Ama seyircileri heyecanlandırmak için yapılan bir yanıltmaca olduğu da göz önünde bulunduruluyor. Şimdi son bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

44.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Geçen bölümde, Halit’in boşanma kararı Yıldız’ı şok etmişti. Ayrılmamak için elinden geleni yapsa da faydası olmadı. Ender, bu fırsatı kaçırmayarak Yıldız’ı evden kendilerine has yöntemle kovmuştu. Halit’in Ender’in evine yerleşmesiyle de Ender zafer kazandığını düşünmüştü. Diğer taraftan Yiğit geçmişin intikamını almak için şirkete girerek yeteneklerini göstermeyi başarmıştı. Bölüm sonunda da Şahika adında bir karakter Kaya’nın evinde Ender’in karşısına çıkarak, ona yeni bir şok yaşatmıştı.

45.bölüm fragmanı için tıklayabilirsiniz.