BİZİM HİKÂYE MUTLU SONLA FİNAL YAPIYOR!


Güncelleme: 15 Mayıs 2019 : 02:44
0

Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın paylaştığı Bizim Hikâye dizisinin 70. Bölüm final fragmanı yayınlandı. Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla dizi mutlu sonla final yapıyor. İşte detaylar…

ESKİ BÖLÜMLERDEN SAHNELER GELİYOR!

Tanıtımda, ilk bölümlerden finale özel sahneler dikkat çekiyor. Filiz ve Barış’ın ilk tanıştığı kareler ekrana yansıyor. Görünen o ki finalde, eski bölümlerden çok fazla anılar canlanıyor. Seyircileri de bir çeşit nostalji rüzgarı bekliyor. Finalde neler yaşanacağı tam olarak anlaşılamasa da, ağırlıklı olarak mutluluk dolu anların yaşanacağı belli oluyor. İki sezondur Barış ve Filiz çiftinin başına gelmeyen kalmamıştı. Bir arada olabilmek adına pek çok sınavdan geçmişlerdi. Özellikle bu sezon başından beri Barış’ın eski karısı Nihal ile mücadele vermişlerdi. Konu o kadar uzamıştı ki, izleyiciler sosyal medyada “Nihal gitsin” şeklinde her hafta yorumlar yapıyordu. Sonrasında, sürekli kendini tekrar eden yanlış anlaşılmalar da izleyiciyi sıkıyordu. Bunun yanında Elibol ailesinin hayatta kalma mücadelesi ve her koşulda birbirlerine kenetlenmeleri iki sezon boyunca diziyi izlettirmeye yetti. Tadında bırakmak adına, Bizim Hikâye 16 Mayıs’ta yayınlanacak olan 70.bölümüyle de, son kez ekran karşısındaki yerini almaya hazırlanıyor. Şimdi son bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

69.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Filiz Barış’ın gönlünü alabilmek için epey bir çaba sarf etmişti. Ancak Barış hemen pes etmeye niyetli değildi. En sonunda hastası gibi kontrole gidince, Barış onu ultrasona aldı. Bebeklerinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendiler. Barış bu haberi duyunca daha fazla kendine hâkim olamayarak Filiz’e sarıldı ve aradaki buzlar eridi. Mutlu haberin şerefine karı koca küçük bir kaçamak yapmak için uzaklaşsa da, gittikleri yerde de dertler peşini bırakmadı.

Diğer taraftan mahallede Çukur dizisini andıran karakterler kendini gösterdi. Mahallenin üzerine çöken bir bela tüm Elibolların kâbusu olmayı başardı. Herkesi tek tek morartana kadar döven bu grubun karşısında Elibol ailesi ne yapacağını bilemedi. Fikri ve Ersin’de okulda yaptıkları dolandırıcılık yüzünden tutuklanınca işler iyice sarpa sardı. Mahalleyi kurtarmak için tek seçenekleri ise Fikri Elibol’u kaçırmaktı.

70.bölüm final fragmanı için tıklayınız.