YASAK ELMA’DA ŞAHİKA VE HALİT YAKINLAŞIYOR MU?


Güncelleme: 13 Mayıs 2019 : 03:14
0

Başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece ve Sevda Erginci gibi oyuncuların paylaştığı Yasak Elma dizisinin 45.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Şahika ve Halit arasında yakınlaşma şüpheleri dikkat çekti. İşte detaylar…

ŞAHİKA ŞİRKETİN BAŞINA GEÇMEK İSTİYOR!

Tanıtımda Kaya, Şahika’ya “Büyük düşünüyorsun yani. Hangi şirket var kafanda” diye soruyor. Şahika gülerek “Belki sizin şirketin başına geçerim belli mi olur.” cümlesiyle cevap veriyor. Ardından, Halit ve Şahika’nın sahneleri ekrana geliyor. Şahika’nın fiziğini kullanarak Halit’in dikkatini çekmeye çalıştığı anlaşılıyor.  Halit’te Şahika’ya pek kayıtsız kalacakmış gibi görünmüyor. Üstelik Ender’de boş durmuyor.

YILDIZ VE HALİT BARIŞIYOR!

Fragmandaki bir diğer şaşırtıcı ayrıntıda Yıldız ve Halit’in barışması oluyor. Geçen bölüm zafer kazandığını düşünen Ender, ikisini bir arada görünce şaşkına dönüyor. Ancak, Şahika’nın gelişini Yıldız’dan kurtulmak için fırsata çevireceğe benziyor. Kardeşi Caner’le yeniden planlar yapmak için işe koyuluyor. Caner ona “Halit’in bu kıza bakacağını mı sanıyorsun ya. Yıldız’ı bırakıp bu kıza mı âşık olacak?” şeklinde alay eder bir ifadede bulunuyor. Ender ise “Halit onu Yıldız tuttu sanacak. Yani Yıldız’ın hikâyesi böyle başladı böyle bitecek. Geldiği gibi gidecek.” Cümleleriyle yanıt veriyor. Ender ve Caner’in bahsettiği kızın Şahika’dan başkası olmayacağı düşünülüyor. Hem Yıldız’dan hem de Şahika’dan aynı anda kurtulmak için durumu lehine çeviriyor. Şahika’nın Kaya ile ilişkisi olacağı tahmin edilirken, Halit’e kaydırılmasına da pek çok seyirci şaşırdığını söylüyor. Dizinin sezon finaline kısa bir zaman kala, olayların hareketleneceği anlaşılıyor. Şimdi geçen bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

44.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Halit oğlunun başına gelenlerden sonra Yıldız’dan ayrılma kararı verdi. Yıldız çok üzüldü ne yapsa fayda etmedi. Ender bu fırsatı kaçırmayarak, kendilerine has yöntemlerle Yıldız’ı evden kovdu. Halit çok geçmeden Ender’in evine yerleşti. Diğer yandan, Ender’in oğlu Yiğit geçmişin intikamını almak için ilk adımı attı. Farkını ve yeteneklerini ortaya koyarak şirkete girmeyi başardı. Bölüm sonunda da Şahika Kaya’nın evinde Ender’i karşıladı. Ender bir şok daha yaşadı.

45.bölüm 2.fragmanı için tıklayınız.