YASAK ELMA DİZİSİNE BÜYÜK TEPKİ!


Güncelleme: 14 Mayıs 2019 : 18:55
0

Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece ve Sevda Erginci gibi oyuncuların paylaştığı Yasak Elma dizisine izleyiciden tepki yağıyor. İşte detaylar…

ALİHAN VE ZEYNEP’İN GİTMESİNİ KİMSE İSTEMİYOR!

Geçen haberimizde, Alihan ve Zeynep karakterlerine hayat veren Onur Tuna ile Sevda Erginci’nin diziden ayrılacağını duyurmuştuk. Neden senaryodan ayrıldıkları ile ilgili henüz net bir açıklama bulunmuyor. Ancak, hikâyelerinin bittiği düşünülüyor. Dizinin başından beri aralarındaki ilişki sürekli ayrılıp barışma üzerine yürüyordu.

En son Alihan’ın Ender’le evlenmesiyle ipler tamamen kopmuştu. Zeynep ve Alihan’ın yeniden bir araya gelemeyeceği düşünülüyordu. Çünkü Alihan her seferinde söz verip, yerine getiremiyordu. Bu yüzden Zeynep’in Dündar’la olmasını isteyenler bile kendini gösteriyordu. Fakat Alihan Ender’den boşanınca işler değişti. Zeynep’te Dündar’la evlenmek üzereyken son anda kararından cayarak Alihan’a döndü.

Dündar’ın içinden bir psikopat yaratılınca da, izleyiciler yeniden Alihan’ı destekledi. Sonunda Alihan ve Zeynep mutlu sona ulaşarak evlendiler. Doğal olarak, artık onlara yazılacak konu da kalmadı. Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 46.bölümde diziden ayrılacakları söyleniyor. Sosyal medyada ise, seyirciler bu duruma isyan ediyor. Çünkü dizideki tek temiz ve masum çift olarak onların öne çıktığı görülüyor.

Ender ve Yıldız arasındaki savaştan sonra başrol oldukları düşünülüyor. Diziyi bugüne dek izlettiren karakterlerden olmaları da göz ardı edilemiyor. Alihan’la Zeynep gidiyor ama yerine yeni karakterler geliyor.

YENİ HİKÂYELER YAZILIYOR!

Geçen hafta yayınlanan 44.bölüm itibariyle yapıma “Şahika” karakteriyle Nesrin Cavadzade katılmıştı. Karakter oldukça hızlı bir giriş yaparak, bir bölümde seyircilerin odak noktası haline geldi. Ender’in yeni düşmanı olarak öne çıkıyor ve Ender’e bir hayli kök söktüreceğe benziyor.

“Şahika” karakteri ne kadar çıkış yapmış olsa da, dizinin sürekli entrikalar ve savaşlar üzerinden ilerlemesi izleyiciyi sıkıyor. Ender’in oğlu Yiğit hikâyesi de üzerine eklenince isyan etmemek mümkün olmuyor. Çünkü Yiğit’in de tek derdi Ender’den geçmişin intikamını almak üzerine ilerliyor.

Gelecek sezon Yasak Elma sadece Ender ve onun etrafında dönen entrikalarla devam edeceğe benziyor. Seyirci bu gidişle ne kadar daha izlemeye devam eder? İşte orası şüpheli gözüküyor.