Ege Kökenli Yasak Elma Dizisinde!


Güncelleme: 11 Mayıs 2019 : 22:10
0
Ege Kökenli

FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşan, Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Onur Tuna ve Sevda Erginci gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi Yasak Elma’ya yeni bir oyuncu daha dahil oluyor.

Yasak Elma 45.Bölümde Neler Olacak?

Ender, Şahika’yla yıllar sonra karşılaşmanın şaşkınlığını yaşar ve bundan hiç hoşlanmazken, bir taraftan da Yıldız’dan tamamen kurtulmak için kusursuz bir plan yapar. Kimsenin hesaba katmadığı şey ise Şahika’nın gelişidir ve bu bütün dengeleri alt üst edecektir. Yıldız, Caner ve Zehra birlikteliğini kullanarak Zehra’ya istediklerini yaptırmaya çalışırken, Halit’i geri kazanmanın peşindedir.

Yiğit planına nasıl devam edeceğini düşünürken, beklemediği bir teklifle karşılaşır.

Yasak Elma Ege Kökenli Kimdir?

Dizinin yeni bölümünde diziye dahil olacak olan isim Ege Kökenli olacak. Sevilen oyuncu 20 Mart 1993 İstanbul doğumludur. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncunun daha önce rol aldığı diziler En İyi Arkadaşım, Yahşi Cazibe, Öğretmen Kemal, Çalıkuşu, Asla Vazgeçmem, Güneşin Kızları ve Kalp Atışı olmuştur.

Oyuncuya yeni dizisinde başarılar diliyoruz. Hatırlanacağı üzere diziye geçtiğimiz günlerde de son olarak Bizim Hikaye dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade katılmıştı.