Yasak Elma Dizisinde 44. Bölümde Neler Oldu?


Güncelleme: 7 Mayıs 2019 : 19:38
0

Yasak Elma Dizisinde 44. Bölümde Neler Oldu? İzlemeyenler için kısa bir özet geçelim dedik.

Ama önce şunu belirtelim. Bu dizi hız kesmiyor. Bu dizi reytinglerde hep üst sıralarda. Çünkü senaristler ne yapıp diziyi her türlü şart altında ileriye taşıyor ve pazartesi günleri asla yerini kaybetmiyor. Aşk ve entrika kokan bir dizi. İnsan Yıldız’ın o aptal ama entrikacı hallerine kızamıyor. Çünkü o sevimli kötü ve kendince bir şeyler istiyor. Yaşamına sahip çıkmak istiyor. Bunu da kendince yapıyor. Evet o bir kötü ama insan işte kızamıyor. Ender ise zeki, kontrollü ama öyle çok taktik savaşları veriyor ki kaybedebiliyor işte. Dengeler bu iki kadın arasında Yasak Elma dizisinde gidip geliyor.

Diziye dönem dönem ara oyuncular giriyor. Misyonları bittiğinde ayrılıyor. Diziye dün gece yayınlanan bölümde katılan ise Nesrin Cavadzade.  Bakalım ne kadar süre kalacak ve diziye nasıl bir katkı sunacak. Ama dün gece gördük ki o yine çok güzel oynuyor ve Bizim Hikaye dizisinde ki Tülay karakteri olarak görmedik. O kısacık saniyeler içinde kendini ortaya koyan sağlam bir oyuncu ve diziye çok şey katacağı kesin.

Dün Gecenin Özeti

Halit’in ayrılmak istediğini öğrenen Yıldız yıkılır ve ondan ayrılmamak için elinden geleni yapar. Zeynep ve Alihan, Elif yüzünden gerginlik yaşarken, Ender, Halit’i kendi evine sokmanın mutluluğunu yaşıyordur. Yiğit ise intikam planını harekete geçirmek için çalışmalara başlar.

Dizinin bu özet kısmını gelin biraz daha açalım. Yıldız ayağını kırılmış gibi gösterir ve Halit’in eve gelmesi için ilk adımı atar. Ama bununla yetinmez ve en sevmediği kişilerden bir tanesi olan Zehra’yı tehdit ederek onunla işbirliği yapmasını ister.  Bu arada Elif’İn tüm entrikalarına rağmen Zeynep ve Alihan aşkı hız kesmez.  Yiğit ise annesi Ender’den intikam almak için adım atmaktadır. Bunu algılayan Kaya ise Yiğit’in kim olduğunu araştırmaya başlar.

Kaya’nın evinde Şahika’yı gören Ender bir başka kulvarda daha zorlanmaya başlayacaktır. Bakalım Ender bu iki alanda neler yapacak? Kazanan mı, kaybeden mi olacak. Dizi nasıl ilerleyecek hep birlikte izleyip göreceğiz.