Söz Dizisinin Final Tarihi Açıklandı


Güncelleme: 28 Nisan 2019 : 00:28
0

Star Tv‘nin Pazartesi geceleri izleyici ile buluşan iddialı yapımlarından Söz dizisinin akıbeti belli oldu.

Pazartesi gününün iddialı dizilerinden Söz sezon sonunda final yapıyor. Dizinin sezon sonundaki akıbeti uzun süredir merak konusuydu.

Yapım Şirketinden Açıklama Geldi

Söz dizisinin yapımcıları Burak Sağyaşar ve Timur Savcı‘nın yapım şirketi TIMS&B Production‘dan konu ile ilgili bir açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre ekranların sevilen asker dizisi Söz’ün 84. bölümü ile ekranlara veda edeceği açıklandı. Pazartesi günü 80. bölümü yayınlanacak olan dizisinin finaline son beş bölüm!

İlklerin Dizisi Söz

Sezon sonunda final yapma kararı alan Söz, Türkiye’de Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirilen ilk dizi olma özelliği taşıyor.

Bir grup askerin maceralarla dolu hayatını konu alan Söz dizisi dev bütçesi ve prodüksiyonuyla dikkat çekiyordu.

Pazartesi akşamları Star tv ekranlarında izleyici ile buluşan Söz dizisi sosyal medya üzerinde de yayınlandığı günün en çok konuşulan yapımları arasında yer almaktaydı.

Çukur ile Söz’ün Unutulmaz Reyting Mücadelesi

Üç sezondur ekranlarda olan Söz dizisi asker dizileri arasından sıyrılarak büyük bir başarı elde etmeyi başardı. Söz dizisi Pazartesi günleri Show tv’nin fenomen dizisi Çukur ile büyük bir reyting yarışına girerek iddiasını sürdürdü.

İnternet Dizisi Olarak Mı Devam Edecek?

Uzun süredir final yapacağı iddiaları kulislerde konuşulan Söz dizisinin internet dizisi olarak yayın hayatına devam edeceği de iddia edilmiş ancak bu iddia yapım şirketi tarafından doğrulanmamıştı. Yapım şirketi söylentilere son vermek amacıyla yayınladığı açıklamada Söz dizisinin final yapacağını resmi olarak doğrulamış oldu.

Söz Dizisi Oyuncuları

Söz dizisinin başrollerinde Tolga Sarıtaş, Görkem Sevindik, Murat Serezli, Sarp Akkaya, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya, Meriç Aral, Eren Vurdem, Ece Çişmioğlu, İlayda Ildır, Aytaç Şaşmaz gibi isimler yer alıyor.

TIMS&B Production yapımı olan Söz dizisinin yapımcılıklarının Burak Sağyaşar ve Timur Savcı birlikte üstleniyor.

Senaryo yazarlığını Ethem Özışık‘ın yaptığı Söz dizisinin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın oturmakta.

Finale Son Beş Bölüm

84. bölümü ile final yapacak olan Söz dizisi 29 Nisan Pazartesi günü 80. bölümü ile ekranlarda olacak.