Bir Zamanlar Çukurova 33. yeni Bölüm Fragmanında Neler Oluyor? ‘Demir’den Büyük İtiraf’


Güncelleme: 12 Mayıs 2019 : 18:08
0

Atv’nin her kategoride reyting rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova 32 son bölümü ile atv ekranlarında yayınlandı. Soluksuz bir seyir keyfi yaratan dizi özellikle son sahnesi başta olmak üzere Bir Zamanlar Çukurova izleyenleri yine Atv ekranlarına kilitledi.

Dizinin sona ermesiyle birlikte izleyiciler “Bir Zamanlar Çukurova 33. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?” sorusunu aramaya başladılar. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisini yayınlanan son bölümü ile yine reyting oranlarında zirvede yer aldı. Bir Zamanlar Çukurova 33. Yeni bölüm  fragmanı yayınlandı mı?

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova sürükleyici hikayesi ile dizi severler tarafından yakından takip ediliyor.

Bir Zamanlar Çukurova 33. Yeni bölüm Fragmanında Neler Oluyor?

Bir Zamanlar Çukurova merakla beklenen 33. Yeni bölüm fragmanı bugün yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda olayların iyice çığırından çıktığı görülüyor. Yılmaz öldü mü? Yılmaz’ı vuran Ercüment’e ne olacak?  Züleyha ve Fekeli Yılmaz’ın başına gelenler karşısından yıkılıyor. Züleyha hastaneye gitmek istiyor ama kapıda Demir onu engelliyor. Hastane’ye girmesine müsaade etmiyor. Hünkar,  Demir’e Seher’in hamile olduğunu söylüyor. Demir bunun imkansız olduğunu söylüyor Hünkar’a çünkü benim  çocuğum olmuyor diyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova 33. yeni bölümünü 16 Mayıs Perşembe akşamı Atv ekranlarında.

Bir Zamanlar Çukurova 33. Yeni bölüm  fragmanını izlemek için tıklayınız..

Bir Zamanlar Çukurova’nın 32. Bölümünde Neler Yaşandı?

Demir sarhoş şekilde eve geliyor. O kadar sarhoş ki Seher’i Züleyha ile karıştırıyor. Seher bu fırsatı kaçırmadan Demir’i yatağa yatırıyor ve soyunup o da yanına yatıyor. Demir uyandığında yanında Seher’i görüp şok oluyor.  Seher arabayla eve geliyor ve ağlayarak içeri koşuyor. Kimse ne olduğunu anlayamıyor. Hünkar durumu araştırmaya başlıyor. Hünkar telaşla Demir’e Seher’i soruyor. Hünkar şok içinde kalırken, Demir ‘olmadı bir şey’ diyerek çıkışıyor. Ercüment ormanda Yılmaz’ı vuruyor. Hünkar bu duruma şahit. Dizinin 33. Yeni Bölümü merakla bekleniyor.