Bir Zamanlar Çukurova 32. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 3 Mayıs 2019 : 15:42
0

Bir Zamanlar Çukurova ‘Demir  Şimdi Ne Yapacak’!

Atv ekranların reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova son bölümü  ile ATV’de yayınlandı. Dün gece yayınlanan bölümü ile Ab  ve totelde reyting oranlarında zirvede yer alan dizinin başarısı göz kamaştırdı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yayınlanan 31. Bölümünde neler oldu?  Dün akşamki bölümde; Tesis olaylarından sonra Demir küplere biniyor. Züleyha’yı bile dinlemiyor. Züleyha ise kendini çok yalnız hissediyor.  Kimsenin ona güvenmediğini düşünüyor. Demir, Yılmazdan Züleyha’yı uzaklaştırmak istiyor. Saniye ise dün gece Seher’e iyice bilenmiştir. Demir’in sarhoş halinden faydalanan Seher’in eline büyük bir koz geçiyor. Geceyi Demir’in yatağında geçiren Seher bundan sonra neler yapacak merakla bekleniyor. Konaktaki bütün erkekleri avucunun içine alan Seher’i kim durduracak yeni bölümlerde göreceğiz. Peki Bir Zamanlar Çukurova 32. Bölüm fragmanında neler yaşanıyor? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 31 bölümü final sahnesinin  Demir Yaman’ın pişmanlığı Seher’in zaferi ile sona ermesinin ardından şimdi dizinin takipçileri merakla yeni bölümü beklemeye başladı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 32. Yeni bölüm  fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni Bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizde bulabilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 31. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bir zamanlar en yakın dostu olan Cengaver’in yardımıyla, Yılmaz’la bir kez daha hesaplaşan Demir Yaman çılgına dönüyor. Hesap sormak için Cengaver’in kapısına giden Demir Yaman, öğrendiği başka bir gerçekle alt üst oluyor. Saniyeden kaçan Seher’in eline yeni bir koz geçiyor. Eline yeni bir koz geçen Gaffur’un ne yapacağı ise yeni bölümlerde beli olacak. Ercüment, Çukurova’da bağlantılar kurmaya çalışır. Peki, Ercüment’in yaptıkları nelere sebep olacak?  Demir yaşananlardan sonra nasıl bir yol izleyecek yeni bölümlerde izleyeceğiz.

.