Bir Zamanlar Çukurova’da Tecavüz Sahnesi ile Dikkatleri Üzerine Çeken Ercüment Bey Kimdir?


Güncelleme: 10 Mayıs 2019 : 16:20
0

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil olmuştu. Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya, Hünkar Hanım’ın yiğeni Ercüment karakterine hayat veren Rüzgar Aksoy katıldı. Rüzgar Aksoy, Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar’ın yurt dışından gelen yakışıklı, uçarı yeğeni Ercüment karakterine hayat veriyor.

Ercüment eğitimini yurtdışında almış ve uzun süre orada kalmıştır. Yurtdışında gezip tozmak para harcamak dışında bir şey yapmamıştır. Küçük çaplı işler kovalasa da başarılı olmamış yüzüne gözüne bulaştırmıştır. Parası bittiği için de Çukurova’ya Hünkar teyzesinin yanına dönmüştür. Demir’i yeni kombine süt ve et üretim çiftliğini yurtdışına açılması için ikna etmeye çalışmaktadır. Çocukluğundan beri Demir’i kıskanmaktadır. Dizi başladığından beri eline geçen her fırsatı değerlendiren Ercüment’in yapacakları bunlarla sınırlı kalmayacak anlaşılan.

Diziye katıldığı bölümden beri adından söz ettiren dizinin farklı kişiliklerinden olan başı beladan kurtulmayan Ercüment dizinin 32. Bölümüne damga vurdu. Dizide konaktaki hizmetçiye ormanda tecavüz etmesi ve yardıma gelen  Yılmaz’ı vurması ile dizinin kilit isimlerinden oldu.

RÜZGAR AKSOY KİMDİR?

Adanalı dizisiyle tanıdığımız ve şimdilerde Atv’nin efsane dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da rol alacak olan Rüzgar Aksoy; tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısıdır. 5 Ocak 1981, İstanbul doğumlu, Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunudur.

Adanalı dizisi ile 2010 yılında ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Rüzgar Aksoy, Türkan, Karakol, Annem Uyurken, Ah Neriman ve Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizilerinde rol almıştır. Son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan Yüz Yüze dizisinin kadrosunda yer almış ve Ender karakterini canlandırmıştır.