Bir Zamanlar Çukurova Zamanlar 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 10 Mayıs 2019 : 16:02
0

Hünkar, Demir’in Bir Hatasını Daha Örtüyor!

Atv’nin her kategoride reyting rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova 32 son bölümü ile atv ekranlarında yayınlandı. Soluksuz bir seyir keyfi yaratan dizi özellikle son sahnesi başta olmak üzere Bir Zamanlar Çukurova izleyenleri yine atv ekranlarına kilitledi.

Dizinin sona ermesiyle birlikte izleyiciler “Bir Zamanlar Çukurova 33. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?” sorusunu aramaya başladılar. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisini dün gece yayınlanan bölümü ile yine reyting oranlarında zirvede yer aldı. Bir Zamanlar Çukurova 33. Yeni bölüm  fragmanı yayınlandı mı?

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova sürükleyici hikayesi ile dizi severler tarafından yakından takip ediliyor. Çukurova yeni bölümde Yılmaz ve Demir arasında sular durulmaya başladı. Yılmaz’ın silah bırakmasını Fekeli, Hünkar’a söyledi. Bu durum Yılmaz ile Demir’in sulh içinde yaşaması için ilk adımdır.  Konak’ta ise Demir ile Seher arasındaki yaşananlar Hünkar tarafından gizlenmeye çalışıyor. Demir, Hünkar ile konuşuyor ve Seher ile beraber olmasının açıklamasını yapıyor. Seher çocuğuna beylerden baba bulduğunu söylüyor. Züleyha ise olaylardan habersizdir. Ercüment’in bildiği gerçek eline teyzesine karşı koz geçirir. Ercüment’in final de tecavüz sahnesi ve Yılmaz’a ateş etmesi ile dizinin izleyicileri şok oldu. Ercüment kıza saldırıyor ve Yılmaz çığlıkları duyuyor ve koşuyor ve silah sesi ile biten dizi yeni bölümü iple çektiriyor.  Perşembe günler seyirci ile buluşan reyting rekortmeni dizi Bir Zamanlar Çukurova 32 son bölümün sona ermesi ile birlikte takipçiler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova’nın 33. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz  sitemizde bulabilirsiniz.