Bir Zamanlar Çukurova 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı Mı!


Güncelleme: 1 Mayıs 2019 : 19:41
0

 “Demir ile Seher Yakınlaşması”

Bir Zamanlar Çukurova 31. yeni bölüm 2. Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz izleyiciyi şoka uğrattı.  Yaşanan gelişmeler karşısında hayrete uğrayan dizinin takipçileri merakla yayınlanacağı günü bekliyor. Atv ekranlarında yayınlandığı gün ve tarihte reyting sıralamasında zirveyi kimseye kaptırmayan dizi bu hafta herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Yayınlanan 2. fragmanda; Züleyha yapayalnız olduğunu Demir’e söylerken Demir ona ‘ben varım’ diyor. Dizinin 30. Bölümüne kadar her ne olursa olsun Züleyha’ya olan sevgisi ile öne çıkan Demir’in bu haftaki davranışı izleyiciyi hüsrana uğrattı. Demir ile Seher arasında bir şeyler yaşanıyor ve aynı yatakta uyandığını görüyoruz. Seher’in konaktaki her erkeğe karşı olan ilgisi önceki bölümlerde görülse de Demir’in böyle bir şeye alet olacağı akıllara gelmemişti. Şimdi ne olacak bu soruların cevaplarını İşte Bir Zamanlar Çukurova 31. yeni bölümünde bulabilirsiniz. Şimdi Bir Zamanlar Çukurova 31. Yeni bölüm 2. Fragmanını izlemek için tıklayınız.

 BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Züleyha oğlu ile vakit geçirmekten çok mutlu oluyor. Demir, Züleyha’nın sadece oğlu ile güldüğünü anlıyor ve onları ayırma fikrinin kötü olduğunu anlıyor. Öfkesinin ona zarar verdiği anlayan  Demir’in fikri değişsede konuyu Hünkar’a açsa da Hünkar bu konuda oldukça kararlıdır.

Hünkar ve Fekeli eski günlerine döndü. Onları bir arada gören Züleyha’nın eline koz geçiyor. Fekeli, Hünkar’ı aramışken Züleyha tesadüfen telefonu açıyor ve Hünkar ile Fekeli arasında bir şeyler olduğunu anlıyor. Ancak Züleyha’nın anladığını fark eden  Hünkar acilen önlem alması gerektiğini düşünüyor. Züleyha evden dolaşmak için çıkmak istiyor ama Hünkar onu tek başına çıkarmak istemiyor. Elindeki tek kozu Hünkara karşı kullanan Züleyha Fekeli ile arasındakilerin imasını yapsa da Demir’inde Hünkar ile aynı kararda olduğunu görünce pes ediyor.

Gerçekleri öğrenen Müjgan, Sabahattin ile konuşuyor. Müjgan, Sabahattin’e sorular soruyor ama o hiçbir şey bilmediğini söylüyor. Müjgan, Yılmaz’ın ondan daha başka bir şeyler saklayıp saklamadığını merak ediyor. Ayrıca Züleyha’nın neden hala başına bir şey geldğinde ilk olarak Yılmaz’ın yayınana sığınmasını anlamıyor. Müjgan, Züleyha ile Yılmaz’ın birbirlerini hala sevip sevmediğini öğrenmek istiyor. Sabahattin hiçbir şey yokmuş gibi konuşuyor. Müjgan, Yılmaz’ın hayatının tehlikede olmasından tedirgin oluyor ve ‘bu kadın kimi seviyor’ neden hala Yılmaz’ın peşinde soruları kafasını karıştırıyor.