Bir Zamanlar Çukurova 31. Bölüm 2. Fragmanında Çalan Şarkı


Güncelleme: 1 Mayıs 2019 : 20:06
0

Atv ekranlarının fenomen olan dizisi Bir Zamanlar Çukurova  bu hafta merakla beklenen yeni bölümünün  31. Bölüm 2. Fragmanında çalan şarkı merak uyandırdı. Dizinin sezon finali yaklaşırken yaşanan gelişmeler üzerine fragmanda hem sevgi hem de ihanetin vurgulanması ile seçilen şarkı dikkat çekti.  Herkesin diline düşen şarkı kime ait şarkıyı kim seslendiriyor ? Sabahattin Ali’nin sözlerini yazdığı  Nükhet Duru’nun seslendirdiği ‘Ben  gene sana vurgunum’ şarkısı  şimdiden sosyal medya  platformlarda en çok aranan şarkı olmuş.

Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova  dizisinin 31 bölüm fragmanında çalan şarkıyı dinlemek için tıklayınız…

 

Ben Gene Sana Vurgunum Şarkısı Sözleri

Seneler sürer her günüm

Yalnız gitmekten yorgunum

Zannetme sana dargınım

Ben gene sana vurgunum

 

Başkalarına gülsem de

Senden uzak kalsam da

Sevmediğini bilsem de

Ben gene sana vurgunum

 

Dağları aşınca başım

Geri kaldı her yoldaşım

Gel sevgilim gel kardaşım

Ben gene sana vurgunum

 

Gönlüm seninkine yardı

Aynı şeyleri duyardı

Ayaklarımız uyardı

Ben gene sana vurgunum

 

İtilmiş tekmelenmişim

Doğduğum günde yanmışım

Yalnız sana güvenmişim

Ben gene sana vurgunum

Bir Zamanlar Çukurova 31 Bölüm 2. fragmanında  Neler Oluyor!

 “Demir ile Seher Yakınlaşıyor”

Bir Zamanlar Çukurova 31. yeni bölüm 2. Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz izleyiciyi şoka uğrattı. Yaşanan gelişmeler karşısında hayrete uğrayan dizinin takipçileri merakla yayınlanacağı günü bekliyor. Atv ekranlarında yayınlandığı gün ve tarihte reyting sıralamasında zirveyi kimseye kaptırmayan dizi bu hafta herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Yayınlanan 2. fragmanda; Züleyha yapayalnız olduğunu Demir’e söylerken Demir ona ‘ben varım’ diyor. Seher ile Demir aynı yatakta! Dizinin 30. Bölümüne kadar her ne olursa olsun Züleyha’ya olan sevgisi ile öne çıkan Demir’in bu haftaki davranışı izleyiciyi hüsrana uğrattı.   Şimdi ne olacak bu soruların cevaplarını İşte Bir Zamanlar Çukurova 31. yeni bölümünde bulabilirsiniz.