2 Mayıs Perşembe Reyting Sonuçlarında Kim Birinci Oldu?


Güncelleme: 3 Mayıs 2019 : 15:49
0

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisi Anadolu’nun  toprak kültürü içerisinde geçen aşk sevgi intikam barındıran sürükleyici hikayesiyle her hafta olduğu gibi final öncesi  bölümü ile izleyicilerini ekrana kitledi. Perşembe akşamları Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova AB ve Totalde dün gece yayınlanan diziler arasında en çok izlenen yapım oldu.

Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümü ile izleyicileri ekrana kilitleyen dizi reytinglerde aynı gün ve saatte yayınlanan dizilere oranlara günü birinci tamamladı. Dizinin bu başarısı hem kanalı hem de yapımcıları sezon finali öncesi memnun etti.  Tüm kişilerde %14,02 izlenme oranı ve %32,99 izlenme payı, AB’de %10,83 izlenme oranı ve %27,23 izlenme payı ve 20+ABC1’de %13,61 izlenme oranı ve %30,94 izlenme payı alarak yayınlanan  100 program arasında birinci oldu.

Reyting sonuçları

2 Mayıs 2019 Perşembe günü reyting sonuçlarına göre Bir Zamanlar Çukurova dün 31. Bölümüyle birinci oldu. Peki diğer yapımların reyting oranları ne durumdadır.  Avlu , Çarpışma , Jet Sosyete   dün gece diğer kanallarda izleyicileri ile buluştu. Kıyasıya bir rekabet içinde olan bu yapımlardan dün gece Jet Sosyete son bölümü ile ekrana gelmişti.  Dün akşam ki reyting sonuçlarına göre;  Avlu, Çarpışma, Jet Sosyete ve Bir Zamanlar Çukurova  reyting sonuçlarının açıklanan AB ve Total sonuçları..

AB Sıralamasında İlk 3’te Kim Var!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi, 10.83 puanı ile AB kategorisinde birinci oldu. İkinci sırada 8.37 puanı ile Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yer alırken, Jet Sosyete ise 4.55 reyting puanı ile 3. sırada yer aldı. Çarpışma 3.53’lük reyting puanı ile listede 7. sırada yer edinirken, Avlu ise 3.19’lık puan ile 8. oldu.

Totel’de İlk 3’te Kim Var!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yine birinci sırada ikinci sırada ise puanı Fatih Portakal Fox Ana Haber yer alırken 3. Sırada Bir Zamanlar Çukurova dizisinin özet bölümü yer almıştır.