3 Mayıs Cuma Reyting Sonuçları Nasıl?


Güncelleme: 4 Mayıs 2019 : 16:57
0

Reytinglerde Zirve’de Hangi Yapımlar Var?

3 Mayıs Cuma gecesi reyting sonuçları açıklandı. Cuma günü  yayınlanan başarılı dizilerin arasından kimler zirve yarışını kim kazandı. Payitaht Abdülhamid,  Hercai, İstanbullu Gelin, Kızım ve Arka Sokaklar, dizilerinin reyting sıralaması nasıl oldu? Kim önde bitirdi reyting yarışını. Bu hafta yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle takip edilen ve reytingleri önde götüren  Hercai dizisi  yine Total kategorisinde liderliğini korudu. Peki, 3 Mayıs Cuma günü diğer  dizilerinin reyting sıralaması nasıl?

Cuma akşamlarının reyting rekabeti kıyasıya geçiyor. Birbirinden güzel yapımların yer aldığı kanallarda reyting sonuçları merakla bekleniyordu. Atv’de yayınlanan Hercai dizisi, yayınlandığı ilk bölümden beri Cuma akşamları zirveyi elinden bırakmadı.  Hercai, Total sıralamsında kategori birincisi oldu.  Öte yandan, Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Payitaht ve Kızım dizilerinin reyting sonuçları belli oldu.

3 Mayıs Cuma günü Total kategorisinde birinci RTG 12.36 ve Share 27.86 ile Hercai dizisi oldu.

3 MAYIS REYTİNG SONUÇLARI (Total)

Totel sıralamasında zirveyi kimseye kaptırmayan başarılı dizi Hercai birinci olurken ikincilikte ise yıllardır devam eden fenomen ailemizin dizisi Arka Sokaklar yer aldı.  3. Sırada ise yerini koruyan  Fatih PORTAKAL sunduğu FOX Ana Haber ile yer aldı.

3 MAYIS REYTİNG SONUÇLARI ( AB)

AB sıralamasında ise roller biraz değişiyor.  Totel sıralamasında 3. Olan Fatih Portakal ile Fox Ana Haber  zirveye yerleşirken Hercai ise AB’de 2.  sırada yer alıyor. 3 sırada  ise Star Tv’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin  yer alıyor.

.