KADIN’DA ARİF VE SARP KAVGAYA TUTUŞUYOR!


Güncelleme: 11 Mayıs 2019 : 04:30
0

Başrollerini Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Kadın dizisinin 62.bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları reytingi kimseye kaptırmayan dizinin bu bölümünde, Arif ve Sarp’ın kavgaya tutuşması dikkatleri çekti. İşte detaylar…

ARİF SARP’I EVDEN KOVUYOR!

Tanıtımda, Bahar Arif’in dükkânına gelerek Sarp’ın üst katını kiraladığından haberi olmadığı ve bilseydi asla izin vermeyeceğini söylüyor. Arif’de “O zaman kocanı sokağa atmama bir şey demezsin. Çünkü o herifi burnumun dibinde oturtacak değilim.” gibisinden imalı bir yanıt veriyor. Bahar’da bunun altında kalmıyor. “Birincisi o benim kocam değil eski kocam. İkincisi istediğini yapabilirsin.” Diye onu teşvik ediyor. Bahar’ın Arif’i sevdiği bir kez daha anlaşılmış oluyor. Sonrasında, Arif apartmana girerek Sarp’ı evden kovuyor. Sarp ise “Hiçbir yere gitmiyorum. Karımın ve çocuklarımın başında duracağım. Ortalığı pislik bir kahveciye bırakmam” cümleleriyle karşılık verince, Arif kendine hâkim olamıyor. “Bahar’ın sende gönlü yok anlamıyor musun? Boynunda hala ona benim aldığım kolye var” diyerek Sarp’ın damarına basıyor. Sarp’da çözümü şiddette buluyor ve Arif’e saldırıyor. Görünen o ki, iki erkeğin Bahar için savaşmaya başlayacağı çekişmeli bölümler seyircileri bekliyor. Bahar’ın geçen bölüm Ceyda’ya Arif’le ilgili söyledikleri de düşünüldüğünde, Sarp boşa kürek çekeceğe benziyor. Bahar sözle olmasa da Arif’i tercih etmiş görünüyor. Sarp’ı da sadece çocukları için hayatlarında kabul ettiğini her seferinde dile getiriyor. Şimdi son bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

61.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Geçen bölümde uzun süredir beklenen bir yüzleşme gerçekleşmişti. Şirin’in sinir bozucu lafları üzerine, Bahar tüm aileyi evin bahçesinde toplayıp Sarp ve Şirin hakkındaki gerçekleri öğrenmek istedi. Ancak, Şirin gene kendini üste çıkarmayı başardı ve Sarp doğru düzgün kendini savunamadığıyla kaldı. Bahar zaten Sarp’a öfkeliyken bir kez daha ona inanmamayı seçti. Üstelik, Enver’in de her şeyi bildiği halde susmayı seçmesi izleyicileri kızdırdı. Çünkü Şirin’in günlüğünü okuyup, başından beri Sarp’ı izlediğini öğrenmişti. Sarp yine Bahar’ın gözünde suçlu, izleyicilerin gözünde de mağdur duruma düştü. Bölüm sonunda da Sarp, Bahar’ın üst katına taşınarak herkesi şaşırttı.

62.bölüm tanıtımı için tıklayınız