JET SOSYETE’DE CAN BONOMO SÜRPRİZİ!


Güncelleme: 27 Mart 2019 : 03:05
0

Senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme alıp, başrolünde de oynadığı Jet Sosyete dizisinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde ünlü şarkıcı Can Bonomo konuk oluyor. İşte detaylar…

HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

Ünlü müzisyenin dizide kendisi olarak izleyici karşısına çıkacağı söyleniyor. Özellikle, Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Hasibe Eren ve Ayşenil Şamlıoğlu ile karşılıklı sahnelerinin olması bekleniyor. Üstelik, bu sahnelerde izleyicilerin kahkaha tufanına boğulacağı iddia ediliyor.

Can Bonomo, senaryo gereği, prova yapmak için Jet Sosyete sitesinde bir bodrum katını kiraladıktan sonra,  Yaşar, Safiye, Zahide ve Şennur ile yolu kesişecek. Fakat, tam bu anlarda işlerin karışıp, birbirinden komik anlar yaşanacak. Geçen hafta çıkan yeni single ı “Bardak Taşıyor” u da dizi içerisinde seslendirerek tanıtımını yapmış olacak. Şimdi Can Bonomo kimdir? Açıklayalım.

CAN BONOMO KİMDİR?

Müzisyen, 24 Mayıs 1987 tarihinde İzmir’de dünyaya gözlerini açmıştır. Lisans eğitimini Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde tamamlamıştır. Üniversite yıllarında çeşitli radyolarda çalışmıştır. Sonrasında televizyona geçerek, Number One Tv ve MTV’de programlar hazırlamıştır. Lise ve üniversite yıllarında amatör müzik gruplarıyla konserler vermiştir. O süreçte bir de, pek çok reklam filminde rol almıştır. Ocak 2011’de ilk albümü “Meczup” u yayımlamıştır. Mayıs 2012’de “Love Me Back” adlı parçayla Azerbaycan’da bizi son kez teslim eden şarkıcı olmuştur.

OYUNCULUK SERÜVENİ

Müzisyenlik yaparken, oyunculuğa da giriş yapmıştır. 2010 yılında Maskeli Balo adlı dizide “Dilan” rolünü oynamıştır. 2011 yılında Artı 18 dizisinde “Can” karakterini canlandırmıştır. 2015’de The Yetimler adlı sinema filminde yer bulmuştur. En son 2016 yapımı Aile işi dizisinde “Berk” karakteriyle hayat bulmuştur.