JET SOSYETE’YE KONUK OLAN ÜNLÜ OYUNCU KİM?


Güncelleme: 12 Şubat 2019 : 22:21
0

Senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı, Çarşamba akşamları Tv8’de ekrana gelen Jet Sosyete dizisine bu hafta usta bir isim konuk oluyor. İşte detaylar…

METİN COŞKUN KONUK OLUYOR!

Yönetmen koltuğunda Hakan Algül’ün yer aldığı, yapımcılığını da BKM prodüksiyonun üstlendiği, komedi içerikli Jet Sosyete’nin bu hafta yayınlanacak bölümüne Metin Coşkun konuk oluyor. Dizide, Ayşenil Şamlıoğlu’nun canlandırdığı Zahide karakteri ile, Metin Coşkun’un hayat vereceği Fazlı Bey 14 Şubat’ta Sevgililer Günü için buluşacak. Ayrıca Fazlı Bey’in, Zahide Hanım’ın eski oturduğu mahalledeki kuru temizlemeci olması da dikkatleri çekeceğe benziyor. Jet Sosyete yeni bölümüyle 13 Şubat 2019 Çarşamba akşamı Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Şimdi Metin Coşkun kimdir? Daha önce nerelerde oynadı? Açıklayalım.

METİN COŞKUN KİMDİR?

Deneyimli oyuncu, 1949 yılında dünyaya gelmiştir. Sanat hayatına başlangıcı ise 1970 senesinde olmuştur. 60’ın üzerinde oyun sergilediği bilinmektedir. Ayrıca, başarı sağlayan pek çok tiyatro oyununda da, yönetmen olarak görev yapmıştır. Ankara Devlet tiyatrosu yönetmenlik yaptığı oyunları içinde barındırmaktadır. Bir çok özel tiyatroda da ön plana çıkmayı başarmıştır. Dostlar Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu ve Yeni Tiyatro’da oyun sergilemiştir.

Başarılı oyuncu, seslendirmenlik de yapmaktadır. 80’li yıllarda, Gelibolu, Alf ve 5.Henry gibi tarihi filmlerde seslendirmen olarak görev almıştır. Üstelik, 1982 senesinde Sanat Kurumu ona “En İyi Oyuncu Övgü Ödülü’ne” layık görülmüştür.

OYNADIĞI DİZİLER

Birol Güven’in yapımcı ve yönetmenliğini üstlendiği, En Son Babalar Duyar dizisinde 2002’den 2006 ya kadar rol almıştır. 2004 senesinde bir dönem dizisi olan Çemberimde Gül Oya’da yer almıştır. 2007-2008 döneminde gene Birol Güven’in yapımcı koltuğunda oturduğu Arka Sıradakiler isimli dizide “üvey baba” rolünü başarıyla canlandırmıştır. Aynı dönem Show’da yayınlanmakta olan Doktorlar dizisinde de oynamıştır. 2009 yılında, Başka Dilde aşk adlı sinema filminde başrolde yer alan Zeynep karakterinin babası rolüne hayat vermiştir. O sene içerisinde, Kanal d’de yayınlanan Geniş Aile dizisinde, “komiser” karakterini canlandırmıştır. 2012 yılında, büyük yankı uyandıran Suskunlar dizinde ön plana çıkmıştır. 2015 yılında Kara Sevda dizisinde bir iş adamını oynamıştır. Sonrasında, pek çok sinema filminde rol almıştır.