Jet Sosyete Televizyona Veda Ediyor! Final Bölümüne Hangi Sanatçı Konuk Oldu?


Güncelleme: 2 Mayıs 2019 : 19:43
0
Jet-sosyete veda

Tv8’in sit-com dizisi Jet Sosyete televizyona veda etmeye hazırlanıyor. İnternet platformu üzerinden yeni bölümleri devam edecek olan dizinin final bölümüne çok ünlü bir şarkıcı konuk oluyor.

Baş rollerinde Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Bartu Küçükçağlayan, Derya Karadaş, Enis Arıkan, Cengiz Bozkurt, Ayşenil Şamlıoğlu, Aslı Bekiroğlu, Sarp Apak, Şahin Irmak gibi birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı Jet Sosyete dizisi 2 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak 39. Bölümü ile ekran macerasını sonlandırıyor.

Senaryo yazarlığını Gülse Birsel’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Hakan Algül oturmakta. Jet Sosyete dizisinin yapımcılığını Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) üstlenmekte.

Gülse Birsel Şikayet Etmişti

Uzun bir süredir final yapıp yapmayacağı konuşulan Jet Sosyete dizisinin televizyonu veda etmesine karar verildi.

Aynı zamanda dizinin senaryosunu da kaleme alan Gülse Birsel’in uzun dizi sürelerinden şikâyet etmesinin ardından final kararı alan Jet Sosyete’nin internet üzerinden ne zaman yayınlanmaya başlayacağı ise henüz bilinmiyor. Jet Sosyete’nin internet üzerinden yayınlanan bölümlerinin süresinin daha kısa olacağı tahmin ediliyor.

Henüz hangi internet üzerinden dizi izleme platformundan yayınlanacağı belli olmayan Jet Sosyete’nin hayranlarından ne kadar uzak kalacağı merak konusu.

Ünlü Şarkıcı Konuk Oluyor

39. bölümü ile televizyon macerasını sonlandıracak olan Jet Sosyete dizisinin son bölümünde çok ünlü bir sanatçı konuk oyuncu olarak katılacak. Ünlü şarkıcı Nilüfer dizinin 39. Bölümüne katılarak birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek.

Star TV’den Transfer Olmuştu

Bu sezonun başında Star tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ancak beklentileri karşılamayınca Tv8’e transfer olan Jet Sosyete dizisinin ekran macerası devam ediyor.

Jet Sosyete Oyuncu Kadrosu

Tv8 ekranlarında her çarşamba günü yayınlanan Jet Sosyete dizisinin başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Derya Karadaş, Şahin Irmak, Deniz Cengiz, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Özlem Eren, Enis Arıkan, Çağlar Çorumlu, Aslı Bekiroğlu, Tuğba Çom, ve Yasemin Sakallıoğlu, Utku Ateş gibi ünlü oyuncular yer almakta.

BKM yapımcılığında çekilen Jet Sosyete dizisinin yönetmenliğini Hakan Algül yapmakta. Dizinin senaristliğinin ise aynı zamanda başrol oyuncusu da olan Gülse Birsel yapıyor.