2018-2019 SEZON SONU FİNAL YAPACAK DİZİLER!


Güncelleme: 19 Mart 2019 : 01:43
0

Önceki yazılarımızda, sezon sonu tatile girecek dizileri açıklamıştık. Pek çok dizi seneye yoluna devam ederken, bazılarının da final yaparak ekrana veda edeceği kesinleşti. İşte detaylar..

ÇOCUKLAR DUYMASIN

Birol Güven geçtiğimiz haftalarda Çocuklar Duymasın’ın hedefinin 2025 olduğunu ve bitti demeden bitmeyeceğini duyurmuştu. Fakat, dizi eskisi gibi reyting almayınca, kanal kararını verdi. Uzun zamandır alışılmışın dışında konularla devam eden dizi 29 Mayıs 2019 Çarşamba günü son bölümüyle ekranlara veda edecek. 2025 yılında tekrar başlamasının planlandığı iddia ediliyor.

JET SOSYETE

Senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı Jet Sosyete dizisinin daha önce sezon finali yapacağını duyurmuştuk. Seneye yoluna devam etmesi düşünülüyordu. Ancak, dizinin düşük gelen reytinglerinden dolayı, sezon finali kararı yerini finale bırakmak durumunda kaldı. Zaten, sürekli saat değiştiren komedi dizisinin 40.bölümüyle, 2 Mayıs’ta seyircilere veda etmesi bekleniyor.

ÇARPIŞMA

Elçin Sangu ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı Çarpışma dizisinin final yapacağını daha öncede duyurmuştuk. Dizi ne yazık ki beklenilenin altında ilgi gördüğü için bu karar alınmak durumunda kalındı. 13 Haziran Perşembe akşamı son bölümüyle ekranlardaki yerini alması bekleniyor.

KUZGUN

Barış Arduç ve Burcu Biricik’in başrolünü paylaştığı Kuzgun dizisi büyük bir beklentiyle yayın hayatına başladı. Ama, ne yazık ki o da beklenilen izlenme oranlarını veremiyor. Bu sebeple final yapmasının kesinleştiği söyleniyor. Tarihi ise henüz netleşmiş gözükmüyor.

YÜZLEŞME

Engin Öztürk ve Hande Doğandemir’i buluşturan Yüzleşme dizisinin de başladığı günden bu yana iyi reyting veremediği gözleniyor. Final için henüz bir karar alınmamış olsa da, düşünüldüğü söyleniyor.