ÇOCUKLAR DUYMASIN’DA TUTKU ZEYNEP’İ KAÇIRIYOR!


Güncelleme: 26 Mart 2019 : 20:13
0

Başrollerini Pınar Altuğ Atacan ve Tamer Karadağlı’nın paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisinin 74.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. İşte detaylar…

TUTKU ÇOK TEHLİKELİ BİR HAL ALIYOR!

Tanıtımda, Tutku’nun eskisinden daha da tehlikeli bir hale geldiği dikkat çekiyor. Meltem’in elindeki her şeyi tek tek alacağını açık bir dille Gece’ye söylüyor. Gece ise, bu arada boş durmuyor. Tekrar Meltem’in evine geliyor. Bu kez, Havuç ile tanışıyor. Meltem onu “Bir daha gelme demedim mi” şeklinde uyarsa da, fayda etmiyor. Zeynep’in ortadan kaybolduğu anlaşılıyor. Haluk ise bu durumdan Meltem’i sorumlu tutuyor. Okuldan zamanında almadığı için ona kızıyor. Herkes Halukların evinde toplanıyor. Zeynep’i alan kişinin Tutku olduğu görülüyor.  Tanıtımın sonunda da, Haluk’un telefonu çalıyor ve açtığında “Zeynep neredesin” diyor.

GERİLİM HAKİM!

Yeni bölümün oldukça gerilim dolu olduğu tahmin ediliyor. Meltem ve Haluk’un boşanma sürecinin ertelenmesinin yanı sıra, Zeynep’in kaybolması da aralarını daha da bozacağa benziyor. Çünkü, Meltem, zamanında Zeynep’i okuldan almadığı için suçlu duruma düşmüş gözüküyor. Ancak, Gece daha ne kadar Tutku’ya yardım edecek? Bu süreç daha ne kadar uzayacak? Tutku daha neler yapacak? Meltem ve Haluk boşanacak mı? Finale kadar giden süreçte göreceğiz. Senarist Birol Güven, dizinin son bölüme dek bu şekilde süreceğini ve belki de mutlu son olmayacağını bildirmişti. Her bölüm ayrı bir gerilim yaşanması bu açıklamayı da haklı çıkarıyor. Yeni bölüm Perşembe akşamı Kanal d ekranlarında izleyicilerde buluşacak.

74.bölüm 2.fragmanı için tıklayınız