ÇOCUKLAR DUYMASIN FİNAL Mİ YAPIYOR?


Güncelleme: 12 Mart 2019 : 22:07
0

Başrollerinde Pınar Altuğ Atacan ve Tamer Karadağlı’nın yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisinin 29 Mayıs’ta sezon finali yapacağı haberi bildirildi. İşte detaylar..

SENEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Dizinin senaristi ve yapımcısı Birol Güven sosyal medyada, 2025’e dek yolları olduğunu açıklamıştı. Ancak, seneye devam edip etmeyeceği bilinmiyor. Çünkü bu sezon reytinglerinde ciddi bir düşüş gözleniyor. Üstelik, alışılmış konseptin dışında gerilim konularının yer alması da seyirciyi isyan ettiriyor. Son gelen bilgiye göre, 29 Mayıs 2019’da Çocuklar Duymasın sezon finali bölümüyle ekranlara gelecek. Daha önce olduğu gibi uzun ya da belirsiz bir tatilin ardından yeniden seyirci karşısındaki yerini alacak. Bu tatilin ne kadar süreceği henüz bilinmiyor. Fakat, dizinin tekrar başlamama ihtimali de var. Şimdi önümüzdeki bölüm neler olacak? Bir bakalım.

TUNA GÖNÜL’Ü ALDATIYOR MU?

İlk fragmanda, Meltem ve Haluk’un boşanma kararı ön plana çıkmıştı. Gece’nin tehditleri yüzünden Meltem, Haluk’tan ayrılmak istediğini bildirmiş ve Haluk evi terk ederken görülmüştü. Son yayınlanan 72.bölümün ikinci fragmanında ise, Tuna’nın Gönül’ü aldattığı gözleniyor. Geçen bölüm iş dolayısıyla tanıştığı Işıl’dan çok Tuna çok etkilenmişti. Üstelik bu durumu Haluk ile paylaşmıştı. Yeni bölümde Işıl ve Tuna’nın romantik dakikalar geçirdiği anlaşılıyor. Üstelik Tuna Işıl’ı, Gönül’le yaşadığı evde ağırlıyor. İkisini samimi bir vaziyetteyken Gönül içeri giriyor ve şok oluyor. Tuna gerçekten, Işıl’a karşı bir şeyler hissediyor gibi görünüyor. Bu durum da, seyirciyi oldukça rahatsız ediyor. Dizinin yavaş yavaş komedi konseptinden entrikaya geçtiği düşünülüyor.

Fragman için tıklayınız