ZALİM İSTANBUL 8.BÖLÜMDE ŞENİZ’İN SÜRPRİZİ CEREN’İ MAHVEDİYOR!


Güncelleme: 14 Mayıs 2019 : 02:28
0

Başrollerini Mine Tugay, Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Zalim İstanbul dizisinin 8.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar…

CEREN YIKILIYOR!

Bu akşam yayınlanan bölümde Ceren, Cenk ile evleneceğinin hayallerini kuruyordu. Çünkü Şeniz ona dost gibi davranarak ustaca bir plan hazırlamıştı. Bölüm sonunda, Ceren gelinliğini giymiş odada beklerken içeri Şeniz girdi ve ona kucak açmış gibi yaptı. Ardından, bir sürprizi olduğunu söyleyerek çatı katına çıkardı. Gözlerini kapatmasını istedi. Açtığı anda bölüm sona erdi. Haftaya ekrana gelecek 8.bölüm fragmanında, Ceren’in yıkıldığı gözler önüne seriliyor. Nikâh defterine ağlayarak imza atması dikkat çekiyor. Bir erkeğin elini öpmesi de üzerine ekleniyor. Evlendiği kişinin yüzü gösterilmese de, Nedim olduğu tahmin ediliyor. Fragmanın sonunda Şeniz Ceren’e “Müştemilata mı yoksa köşke mi daha yakınsın. Bunu sen belirleyeceksin.” Diyor. Sosyal medyada, bu konuyla ilgili de pek çok seyirci yorumu da yerini alıyor. Nedim’in iyileşip Ceren ile birlik olacağını ve kendilerine yapılanların intikamını almak için harekete geçecekleri düşünülüyor. Şeniz’in elleriyle kendisi gibi küçük bir Şeniz yarattığı ve başına büyük bela aldığı tarzda görüşler de yazıyor.

SEHER KIZININ BAŞINA GELENLERE ÜZÜLÜYOR!

Seher Ceren’in başına gelenler karşısında üzüldüğünü gizleyemiyor. Kızı için hayal ettiği geleceğin ellerinin arasından katıp gittiğini anlıyor. Ceren odasında ağlarken kapının diğer tarafında oturarak ona sesleniyor. “Söz veriyorum ağzımı açmayacağım. Nasıl yaptın neden yaptın demeyeceğim.” Diyor. Seher’in kızının başka biriyle evlendirilmesine ne tepki vereceği de oldukça merak ediliyor. Ama artık hiçbir şeyin kimse için eskisi gibi olmayacağı da net bir şekilde anlaşılıyor. Şimdi bu akşam yayınlanan bölümde neler olduğuna bakalım.

7.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ceren, Şeniz’in verdiği destekle hayal dünyasına kapıldı. Ancak acı gerçekle yüzleşmesi çok uzun sürmedi. Cemre ve Cenk travmatik bir itirafın ağırlığını yaşadıkları sırada Agâh ve Seher’in yaptığı sürpriz baskınla neye uğradıklarını şaşırdılar.

Cemre ise Nedim’deki gerilemenin peşine düştü. Bunun için uğraşırken en tehlikeli düşmanını karşısında buldu. Her şeyin ortasında Agâh’a gelen bir mektup, Karaçay köşkü için huzursuz günlerin başlangıcı oldu.